ZABORAVLJENI BUGARIN / Berbatov 'eksplodirao', United stigao City!

Image

Na 'Boxing Day' su Englezi tradiocionalno igrali ligaško kolo, a najviše je profitirao Manchester United koji je petardfom protiv Wigana dostigao gradskog rivala Cityja na vrhu ljestvice.

27.12.2011.
8:15
VOYO logo

U 18.kolu engleskog prvenstva Manchester United je upisao uvjerljivu pobjedu, dok su Manchester City, Liverpool i Chelsea remizirali.

Momčad Sir Alexa Fergusona je pregazila Wigan sa 5:0, a 'zaboravljeni bugarski napadač Dimitar Berbatov je upisao hat-trick (41, 58, 78-11m), dok su preostala dva gola zabili Park Ji-Sung (8) i Antonio Valencia (75).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Bromwich je na domaćem terenu protiv Manchester Cityja odigrao 0:0 i tako gosti po prvi puta ove sezone nisu uspjeli zabiti u Premier ligi.

West Bromwich se je odlično branio i igrači Cityja uglavnom su udarcima sa distance pokušavali ugroziti vrata domaćina, a najbolji su pokušaji bili oni Samira Nasrija i Marija Balotelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Remizirali su i Liverpool i Chelsea. Liverpool je kod kuće protiv posljednjeplasiranog Blackburna odigrao 1:1. Roversi su poveli autogolom Charlieja Adama u 45. minuti, a bod Liverpoolu donio je Maxi Rodriguez u 53. minuti susreta.
Chelsea je na Stamford Bridgeu igrao neriješeno protiv Fulhama 1:1, što mu je treći uzastopni remi. Chelsea je poveo pogotkom Juana Mate u 47. minuti, da bi Fulham izjednačio devet minuta kasnije golom Clintona Dempseyja. Otkako je pobijedio vodeći Manchester City 12. prosinca, Chelsea je igrao neriješeno sa Wiganom, Tottenhamom i sada sa Fulhamom.

Bolton je ubilježio novi poraz, 14. u prvenstvu, kod kuće je izgubio od Newcastlea sa 0:2, a pogotke za goste dali su Hatem Ben Arfa (69) i Demba Ba (71). Hrvatski nogometaš Ivan Klasnić igrao je za Bolton do 77. minute i niti jednom nije zapucao prema golu. No, sa 7 golova i 4 asistencije on je i dalje najbolji igrač Boltona ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjoj, večernjoj utakmici 18. kola Stoke je na domaćem terenu protiv Aston Ville odigrao neodlučeno 0:0.

U utorak (27.12) su na rasporedu susreti Arsenal - Wolverhampton, Swansea - Queens Park Rangers i Norwich - Tottenham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike