boxing day u engleskoj / Benteke pobjedonosnim pogotkom protiv Leicestera razveselio Anfield, Bilić opet remizirao

Image
Foto: AP Images

Bila je ovo važna pobjeda za trenera "redsa" Juergena Kloppa, budući da su njegovi nogometaši u prethodna tri kola osvojili samo jedan bod

26.12.2015.
20:24
AP Images
VOYO logo

Na Boxing Day došao je kraj Leicesterovom nizu od  deset utakmica bez poraza, na Anfieldu su izgubili od Liverpoola sa 0-1, a strijelac je bio Christian Benteke u 63. minuti.

Image
van gaalu se trese stolica /

Stoke u svojoj tvrđavi svladao 'crvene vragove' 2-0 i nanio im treći poraz u nizu

Image
van gaalu se trese stolica /

Stoke u svojoj tvrđavi svladao 'crvene vragove' 2-0 i nanio im treći poraz u nizu

Vodeći Leicester ima dva boda više od Arsenala koji večeras gostuje kod Southamptona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je ovo važna pobjeda za trenera "redsa" Juergena Kloppa, budući da su njegovi nogometaši u prethodna tri kola osvojili samo jedan bod. Hrvatski napadač Andrej Kramarić napokon je dobio nešto minuta u dresu "lisica", ušao je u igru u 80. minuti, dok se je stoper Dejan Lovren vratio u momčad Liverpoola nakon nedavne ozljede koljena i odigrao je cijeli susret.

U prvoj utakmici 18. kola Premier lige Stoke City je na svom Britannia stadionu svladao Manchester United sa 2-0.  Strijelci za Stoke bili su Bojan Krkić (19) i Marko Arnautović (26). Bio je ovo četvrti uzastopni poraz "crvenih vragova", a treći u Premier ligi u kojoj su sada u nizu od čak sedam utakmica bez pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon poraza Louis van Gaal dao je naslutiti da bi sam mogao podnijeti ostavku: "Ponekad ne mora doći do toga da mi klub uruči otkaz, mogu to i ja učniti". Zanimljivo je  da je kapetan Uniteda Wayne Rooney ušao tek u drugom poluvremenu.

Bilićev West Ham je u gostima kod posljednjeplasirane Aston Ville odigrao 1-1, i tako su "čekičari" već osam kola bez pobjede. Posljednji trijumf ostvarili su 24. listopada protiv Chelseaja. West Ham je poveo golom Aarona Cresswella (45), a remi Villi donio je Jordan Ayew u 62. iz penala. Hrvatski napadač Nikica Jelavić nije bio u sastavu West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je na Stamford Bridgeu protiv Watforda po prvi puta vodio novi trener Guus Hiddink, ali na kraju je završilo 2-2. Chelsea je poveo u 32. minuti golom Diega Coste, ali Watford je preokrenuo pogocima Troya Deeneyja (42-pen) i  Odiona Ighala (56). Ipak, u 65. minuti Diego Costa pogađa za 2-2. U 80. minuti Chelsea je mogao doći do pobjede, ali je Oscar je promašio penal.

Manchester City je rutinski pobijedio Sunderland sa 4-1, dok je Tottenham na svom terenu svladao slabašni Norwich sa 3-0, a dvostruki strijelac bio je Harry Kane. 
Večeras još igraju Newcastle - Everton, te Southampton - Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo