INTER OKUPLJA ZVIJEZDE / Benitezu 100 milijuna eura za pojačanja

Image
Foto: PIXSELL

Sasvim je izgledan dolazak Kake iz Reala, a na meti je i Bayernov Schweinsteiger te Palacio iz Genoe, Schmelzer iz Borussije (D) te Asamoah iz Udenesea.

6.10.2010.
15:20
PIXSELL
VOYO logo

Niti Manchester City, ni Chelsea, ni madridski Real već molanski Inter. Talijanski gigant, apsolutni vladar Serie A zadnjih godina najviše će potrošiti tijekom zimskog prijelaznog roka. Predsjednik Massimo Moratti odriješit će vreću iz koje će trener Rafael Benitez moći zagrabiti čak 100 milijuna eura, koliko je Inter utržio lani.

Na popisu španjolskog stručnjaka mnogi su majstori nogometa, a prvi među njima kojeg bi Benitez htio vidjeti u majici Intera je Kaka. Ovaj transfer je, čini se, sasvim izgledan jer je vijest obznanjena i u Španjolskoj. Brazilac je sada na oporavku od operacije koljena, a ni Mourinho nije baš "lud" za njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Kake na meti Intera je i njemački as u dresu Bayerna Bastian Schweinsteiger, ali i zvijezda Genoe Rodrigo Palacio, krilni bek Borussije iz Dortmunda Marcel Schmelzer i veznjak Udinesea Kwadwo Asamoah.

Ova vijest zasigurno je razveselila fanove milanskog kluba koji tijekom ljetnog prijelaznog roka nije doveo pojačanja. zato je razumnjiva činjenica da Inter, unatoč financijskoj krizi, ima hrpetinu novaca za pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo