RAZOČARANI U LIVERPOOLU / Benitez Redsima otima Kuyta i Mascherana

Image

Bivši trener Liverpoola a sadašnji Intera, odbacuje umiješanost u moguće transfere, dok čelnici engleskog kluba u njemu vide krivca za nastalu situaciju.

26.8.2010.
15:11
VOYO logo

Čelnike Liverpoola razočarala je namjera Intera da im preotme dvojicu nogometaša Dirka Kuyta i Javiera Mascherana. Menadžer Roy Hodgson tvrdi da je razočaranje veće jer je njegov prethodnik Rafael Benitez, sada trener Intera, potpisao sporazum kojim neće vrbovati igrače Redsa, a predsjednik talijanske momčadi Massimo Moratti je isto obećao.

U Liverpoolu, naravno, za nastalu situaciju okrivljavanju donedavnog trenera Beniteza, a Španjolac sve kategorički odbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

" Ne želim o tome polemizirati. Ja sam samo trener ne i menadžer, a trener ne potpisuje ugovore s nogometašima. Za takve stvari imamo sportskog direktora i predsjednika i obojica su u izvrsnim odnosima s Hodgsonom.  Stoga, to je njegov problem, poručio je oštro Benitez.

Kako god bilo, činjenica je da se dvojac povezuje s Interom, a agent Dirka Kuyta tvrdi da su klubovi duboko u pregovorima oko transfera Nizozemca u Italiju. S druge strane, Inter sprema ponudu i za Macherana za kojeg je i Barcelona izuzetno zainteresirana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo