NOĆNI PROVOD NAKON PORAZA U LP / Bendtner se javno ispričao zbog tulumarenja

Image

Mediji su mladog Danca uhvatili kako izlazi iz noćnog kluba raskopčane košulje i s hlačama malo iznad koljena. I to nakon 1-3 poraza Arsenala od ManU-a u LP.

6.5.2009.
22:01
VOYO logo

Danski reprezentativac i napadač Arsenala Nicklas Bendtner poslao je javnu ispriku zbog svog nedoličnog ponašanja nakon poraza ''topnika'' od Manchester Uniteda 3-1 u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka.

Usprkos eliminacije njegove momčadi iz Lige prvaka, danski nogometaš odlučio se provesti u noćnom klubu Boujis u Kensingtonu. Britanski tabloidi registrirali su da je iz noćnog kluba ispraćen u 4 sata ujutro, raskopčane košulje i spuštenih traperica malo iznad koljena. Bendtner je u pratnji jedne osobe izašao iz noćnog kluba pokazujući donje rublje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja mladost me ne opravdava. Učinio sam veliku pogrešku zbog koje se duboko kajem! Volim svoj klub i bio sam toliko razočaran zbog poraza od Manchestera", započeo je svoju ispovijest 21-godišnji Bendtner, koji je u utorak na Emiratesu ušao u igru u 63. minuti.

"Plasman u finale Lige prvaka bio je moj veliki san, koji se nije ostvario. No, koliko god bio razočaran zbog poraza, to me ne opravdava za moje ponašanje kasnije iste večeri. Želim se javno ispričati klubu i navijačima koje sam iznevjerio, kao i samoga sebe! Prošlost više ne mogu promijeniti, ali mogu nešto naučiti iz ove pogreške. Utorak je iza mene, sada želim svu svoju energiju usmjeriti na tri preostale utakmice u prvenstvu do kraja ove sezone", zaključio je Bendtner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo