NEVOLJE S OZLJEDAMA / Bendtner ide na operaciju prepona

Image

Danac je ozljedu zaradio na prvenstvenoj utakmici s Tottenhamom, a operirat će se u Njemačkoj. S travnjaka će izbivati oko mjesec dana.

10.11.2009.
16:07
VOYO logo

Nicklas Bendtner podvrgnut će se manjoj operaciji prepona, što će nogometaša Arsenala odvući s terena na četiri tjedna, potvrdili su u klubu. 21-godišnjak je pretpio ozljedu na prvenstvenoj utakmici s Tottenhamom (3:0) kada ga je već u 37. minuti zamijenio naš Eduardo da Silva.  

Danac će biti operiran u Njemačkoj, a ove sezone je u 13 nastupa za "Topnike" postigao tri pogotka. Posljednji put upisao se u strijelce u Carling Cupu protiv Liverpoola kojim je Arsenal izborio četvrtfinale tog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljedom desnokrilnog napadača menadžer  Wenger je primoran ubrzati oporavak Thea Walcotta od ozljede koljena. Ipak, francuski stručnjak se nada da će Bendtner krajem mjeseca započeti s treninzima.

Inače, Bendtner je proglašen je najboljim danskim nogometašem za prošlu godinu. U izboru koji se održao od 26. listopada do 9. studenoga dobio je najviše glasova. Pomogao je Danskoj da se plasira na SP u nogometu iduće godine. On je u 31 utakmici u dresu reprezentacije postigao deset golova. Najboljim trenerom proglašen je danski izbornik Lars Olsen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike