NAKON POVRATKA U LA GALAXY / Beckham izgladio nesporazum s Donovanom

Image

Nogometaši su razgovarali s trenerom Arenom koji je odlučio kapetansku vrpcu dati Amerikancu.

14.7.2009.
9:52
VOYO logo

Zvijezda engleske nogometne reprezentacije David Beckham (34) priključio se Los Angeles Galaxyu nakon što je završila njegova posudba u redovima Milana. Beckham je po povratku u LA izjavio kako je jako motiviran i željan osvajanja trofeja, ali i potvrdio kako je riješio sve nesporazume sa suigračem Landonom Donovanom.

Američki reprezentativac je Beckhama optužio da je isfrustrirana škrtica i loš suigrač, dok je Becks njega optužio da je "neprofesionalan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova priča je zaključena i o njoj više neću govoriti. To je stvar između Landona, mene i trenera. No sada je sve iza nas i nema se smisla osvrtati na ono što je bilo," kazao je Beckham.

Nakon sastanka s Donovanom i Beckhamom, trener Bruce Arena je odlučio kapetansku traku povjeriti Donovanu, koji je predvodio momčad kada je Beckham preselio u Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam nikakvih problema zbog toga. Donovan je odličan kapetan i zaslužio je nositi traku. On ovu momčad sjajno vodi," dodao je Beckham.

Sukob koji je prijetio razdorom u svlačionici Galaxa što prije želi zaboraviti i Donovan koji je izrazio žaljenje zbog svega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je zbog nekih riječi, no nema se smisla baviti prošlošću. Možda je i dobro da se ovo dogodilo. Sada smo razriješili neke stvari," zaključio je Donovan.

 Prvu utakmicu u dresu LA-a po povratku iz Italije, Beckham će imati 16. srpnja protiv New York Red Bullsa. Galaxy se trenutačno nalazi na petom mjestu Zapadne konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo