vEĆ osigurali naslov prvaka / Bayern nema milosti: U gostima utrpali čak 6 golova!

Image

Marijo Mandžukić nije bio u konkurenciji za današnji dvoboj, s obzirom da će Bavarci bez njega igrati prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka u utorak protiv Barcelone, pa su protiv Hannovera briljirale njegove pričuve Mario Gomez i Claudio Pizzaro s po dva zgoditka

20.4.2013.
18:29
VOYO logo

Iako je još prije dva tjedna osigurali naslov prvaka Njemačke, minhenski Bayern nema milosti prema protivnicima pa su tako u 30. kolu u gostima pobijedili Hannover s čak 6:1.

Marijo Mandžukić nije bio u konkurenciji za današnji dvoboj, s obzirom da će Bavarci bez njega igrati prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka u utorak protiv Barcelone, pa su protiv Hannovera briljirale njegove pričuve Mario Gomez i Claudio Pizarro s po dva zgoditka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussia Dortmund je slavila kod kuće protiv Mainza s 2:0, a Marco Reus je zabio već u prvoj minuti, dok je Bayer u Leverkusenu s 5:0 demolirao Hoffenheim, koji je sve bliže ispadanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eintracht je u Frankfurtu slavio protiv Schalkea s 1:0, a za domaćine je u 83. minuti ušao Srđan Lakić. Momčad iz Frankfurta je na šestom mjestu koje vodi u Europu, a blizu Europe je i HSV koji je kao domaćin slavio protiv Fortune Dusseldorf s 2:1. Oba pogotka za klub iz Hamburga dao je Rafael van der Waart, dok je hrvatski reprezentativac Milan Badelj zamijenjen u 69. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo