OBOŽAVA PREMIERSHIP / Barcina zvijezda želi u Englesku

Image

"Obožavam Premiership. U Engleskoj publika cijeni svaki potez igrača na terenu. Bilo bi sjajno kada bi karijeru nastavio u nekom od engleskih klubova," poručio je Valdes .

5.4.2013.
21:05
VOYO logo

Vratar španjolskog nogometnog velikana Barcelone Victor Valdes (31) najavio je kako će po isteku ugovora s katalonskim velikanom u lipnju iduće godine preseliti u Englesku.

"Obožavam Premiership. U Engleskoj publika cijeni svaki potez igrača na terenu. Bilo bi sjajno kada bi karijeru nastavio u nekom od engleskih klubova," poručio je Valdes koji je Barcin član od 1992. godine, s pauzom od 1993. do 1995. kada je igrao za Tenerife. Valdes je upravo na Tenerifima zavolio engleski nogomet.

"Gledao sam britanske turiste kako odlaze u kafiće i restorane kako bi gledali utakmice. Svaki klub je imao svoj bar, a turisti su po cijele dana hodali u dresovima engleskih klubova. Viđao sam navijače kako u sred dana slave pobjede. Oduševila me takva nogometna ljubav".

Valdes je u Barceloni osvojio 19 trofeja pri čemu tri Lige prvaka i pet naslova prvaka Španjolske. U siječnju je najavio kako neće obnoviti ugovor s Kataloncima, a do sada najviše interesa za njegove usluge pokazali su Liverpool i Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo