alba dolja od maccabija / Barcelona slavila nad Galatasarayem, Tomić pridodao 12 koševa

Image
Foto: Barcelona

Iznenađenje večeri priredila je berlinska Alba koja je u Tel Avivu pobijedila Maccabi 66-59. Njemački sastav su do treće pobjede u skupini predvodili Jamel McLean sa 18 koševa i šest skokova, te hrvatski košarkaš Marko Banić sa 11 koševa i pet skokova

13.2.2015.
7:15
Barcelona
VOYO logo

U susretu 7. kola skupine E Top 16 košarkaške Eurolige Barcelona je pobijedila Galatasaray 82-70 uz 12 koševa hrvatskog košarkaša Ante Tomića.

Hrvatski centar je dodao i devet skokova, te pet asistencija. Sjajnu partiju pružio je i TomasSatoransky postigavši 17 koševa u četvrtoj pobjedi katalonskog kluba. Drugi hrvatski košarkaš u Barcinim redovima Mario Hezonja zabio je tri koša uz dva skoka i asistenciju. U turskim redovima Zoran Erceg je ubacio 18, a Patric Young 11 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenađenje večeri priredila je berlinska Alba koja je u Tel Avivu pobijedila Maccabi 66-59. Njemački sastav su do treće pobjede u skupini predvodili Jamel McLean sa 18 koševa i šest skokova, te hrvatski košarkaš Marko Banić sa 11 koševa i pet skokova. Leon Radošević je dodao jedan koš i jedan skok. Kod Maccabija najefikasniji su bili Devin Smith sa 17 i Nate Linhart sa 15 koševa.

Real Madrid je u Kaunasu rutinski odradio posao protiv Žalgirisa pobijedivši 88-71. Rudy Fernandez sa 17 i Felipe Reyes sa 16 koševa predvodili su 'Kraljevski klub' do šeste pobjede, dok su u domaćim redovima najefikasniji bili Robertas Javtokas sa 12 i Arturas Milaknis sa 11 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem susretu ovog kola u skupini E u petak igraju Panathinaikos - Crvena zvezda.

Na ljestvici vodi Real Madrid (6-1), ispred Maccabija (5-2) i Barcelone (4-3). Slijede Panathinaikos (4-2), Alba Berlin (3-4), Galatasaray (2-5), Žalgiris (2-5) i Crvena zvezda (1-5).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jedinom dvoboju iz skupine F Olympiakos je na gostovanju pobijedio Nižnji 91-82 ostvarivši šestu pobjedu. Grke su do pobjede predvodili Georgios Printezis sa 20 koševa i pet skokova, Vassilis Spanoulis sa 13 koševa i šest asistencija, te Brent Petway sa 12 koševa i šest skokova. Kod Rusa najefikasniji su bili Artsiom Parahouski sa 25 koševa i 11 skokova, te Taylor Rochestie sa 18 koševa.

U petak se sastaju CSKA Moskva - EA7 Milano, Anadolu Efes - Fenerbahče, Laboral Kutxa - Unicaja Malaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo