PRESUDILI NAM SRBI / 'Barakude' ostale bez borbe za medalje!

Image

Hrvatski vaterpolisti su u posljednjem kolu skupine B, uz manje opuštanje na kraju susreta, pobijedili Španjolsku sa 11:10 (1:3, 5:1, 3:1, 2:5). Nijemci su u dramatičnoj utakmici pobijedili Rumunjsku 10:9, što znači da se Hrvatska oprašta od borbe za medalje s tri pobjede i dva poraza u prvom krugu.

23.1.2012.
14:23
VOYO logo

Rudićevi izabranici loše su otvorili utakmicu sa Španjolskom i nakon prve četvrtine bili su u rezultatskom zaostatku od dva gola (1:3). Srećom, stvaralačka kriza je bila kratkog vijeka pa su serijom 8:2 u sljedeće dvije četvrtine 'Barakude' otišle do nedostižnih 9:5.

U posljednjoj dionici dvoboja hrvatski vaterpolisti su se igrali sa živcima svog izbornika, pa su dopustili da im se Španjolci približe na 11:10, no ostalo je premalo vremena za potencijalno iznenađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji u hrvatskoj momčadi bili su Dobud, Muslim, Sukno, Barač i Obradović s po dva pogotka, dok je Joković postigao jedan gol, a vratar Pavić ostvario čak 15 obrana.

Hrvatska je tako odradila svoj posao u B skupini i morala čekati ishode ostalih susreta o kojima joj je zavisio plasman u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi meč o kojem su Hrvati ovisili, očekivano, nije donio priželjkivani rezultat. U 'bratskom' obračunu Crna Gora je svladala rastrećenu Srbiju, koja je već osigurala prvo mjesto, rezultatom 11:7.

Nijemci su u dramatičnoj utakmici pobijedili Rumunjsku 10:9, što znači da se Hrvatska  oprašta od borbe za medalje s tri pobjede i dva poraza u prvom krugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Barakude' su završile na četvrtom mjestu, daleko od borbe za medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo