BARAKUDE ODLIČNO OTVORILE KVALIFIKACIJE ZA OI: / Hrvatska pregazila Rumunje, vaterpoliste već u ponedjeljak čeka novi izazov

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Plasman na OI u Tokiju izborit će tri najbolje reprezentacije s turnira u Rotterdamu

14.2.2021.
20:22
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija pobjedom 16-6 (5-1, 3-1, 4-2, 4-2) protiv Rumunjske u susretu 1. kola skupine B započela je svoj nastup na kvalifikacijskom turniru za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju koji se igra u Rotterdamu.

Hrvatska je autoritativno krenula u susret, povela sa 3-0, prvu četvrtinu okončala u svoju korist sa 5-1, na polovini utakmice imali vodstvo od 8-2 te je pitanje pobjednika već tada bilo odlučeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji u sastavu Hrvatske bio je RinoBurić s tri gola, po dva su dodali Marko Macan, Loren Fatović, Luka Lončar, Maro Joković i Lovre Miloš, dok su dvostruki strijelci za Rumunjsku bili Tudor-Andrei Fulea i Vlad-Luca Georgescu.

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

17.02.2018., bazeni Poljud, Split - LEN Europa Cup, skupina B, Hrvatska - Srbija. Maro Jokovic. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Hrvatska će u 2. kolu u ponedjeljak od 19 sati igrati protiv domaćina Nizozemske koja je ranije u nedjelju svladala Njemačku sa 11-10. U ovoj skupini su još Francuska i Rusija, a prolazak u četvrtfinale izborit će četiri najbolje ekipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo