Spremni i odlučni /

Barakude idu na svjetsko prvenstvo: Osim zlata, love i plasman na Olimpijske igre

Niz hrvatskih vaterpolista je nevjerojatan. Šest posljednjih svjetskih prvenstava - svih šest medalja

3.7.2019.
20:27
VOYO logo

Šest svjetskih prvenstava zaredom - šest medalja. To je nevjerojatni niz hrvatske vaterpolske reprezentacije koja za 11 dana ide po novi veliki rezultat. Počinje Svjetsko prvenstvo gdje Barakude brane zlato, ali možda i važnije - love plasman na Olimpijske igre.

Trening s najljepšom kulisom. S pogledom na Šibenik, Hrvatska vaterpolska reprezentacija brusi zadnje detalje prije leta za Južnu Koreju. U gradu Gwangjuu za 11 dana počinje Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barakude su, na prošlom, ugrizle u zlato. Sada žele u još jedno.

"Ako ne sanjate to, teško je to i doživjeti. Šalu na stranu, mi živimo to zaista. Živimo to da pokušamo ostvariti nešto što ja mislim da još nikome nije ni pošlo za rukom, da to bude treće uzastopno finale na svjetskim prvenstvima", rekao je izbornik vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, niz hrvatskih vaterpolista je nevjerojatan. Šest posljednjih svjetskih prvenstava - svih šest medalja. Od toga dva zlata. Lov na novo počinje u skupini protiv SAD-a, Australije i Kazahstana. No, postoji još jedan važniji, sveti olimpijski cilj.

VEZANE VIJESTI

"To je izvadit vizu za Tokio, jer je to u ovom trenutku najvažnije. Ali opet ponavljam, da izvadimo vizu za Tokio moramo bit u finalu ili makar treći, sve zavisi na kojoj će poziciji Srbija završiti", izjavio je kapetan vaterpolske reprezentacije Andro Bušije.

​Radno je ljeto hrvatskih vaterpolista. Prije samo 10 dana u poluregularnim olujnim uvjetima u Beogradu izgubili su finale svjetske lige protiv Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bude li potrebe, trgovi Zagreba, Dubrovnika i ostalih gradova, bit će spremni. Hrvatska brani zlato i lovi olimpijske igre. Bit će to vruće ljeto u južnokorejskim bazenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo