ČEZNEM DA TE ZEZNEM / Balotellijev najgluplji potez ikad!

Image

Manchester City odigrao je samo 1:1 u pripremnoj utakmici u američkom gradu Carsonu protiv Los Angeles Galaxyja, a priča dana je potez talijanskog napadača koji je razbjesnio njegovog sunarodnjaka i trenera Roberta Mancinija.

25.7.2011.
9:48
VOYO logo

Los Angeles Galaxy i Manchester City odigrali su 1:1 u pripremnoj utakmici u američkom gradu Carsonu, ali svi su pričali samo o neukrotivom Mariju Balotelliju.

Talijanski napadač je postigao prvi gol u 20. minuti iz jedanaesterca, a deset minuta kasnije našao se u velikoj šansi sam ispred vratara.

Umjesto da postigne pogodak, Balotelli je pokušao nemoguće napravivši piruetu koja je završila udarcem petom, ali pored vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istog trenutka Mancini ga je izvadio iz igre, a na putu prema klupi dva Talijana su izmijenili nekoliko ne baš pristojnih rečenica.

"Mario na ovoj utakmici nije pokazao pristup profesionalca i zato sam ga izvadio. Kada imaš priliku postići pogodak, onda to i učiniš. Za mene je time ovaj slučaj završen, nadam se da će naučiti lekciju", rekao je trener Cityja.

Balotellijevi suigrači navode da je on bio upravo oduševljen sličnim potezom koji je nedavno napravio reprezentativac UAE-a Theyab Awana, koji je jedanaesterac izveo petom. I Awana je tada odmah poslan na klupu, no, za razliku od Talijana, on je postigao zgoditak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo