Loše vijesti / Baliću stradala tetiva, je li to kraj karijere rukometnog Mozarta?

Image
Foto: Foto Huebner/DPA/PIXSELL

Najbolji rukometaš svijeta je na utakmici Wetzlara i Mindena u subotu ozlijedio mišić i napustio teren deset minuta prije kraja utakmice pa je mala vjerojatnost da će biti na raspolaganju ekipi.

31.3.2014.
15:04
Foto Huebner/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Ivano Balić, najbolji rukometaš svijeta, mogao bi prekinuti karijeru, i to zbog teške ozljede.

Naime, na utakmici njegova Wetzlara i Mindena, ozlijedio je mišić te napustio igru deset minuta prije kraja utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju njemačkog časopisa, hrvatski je rukometaš napustio igru zbog oštre boli, a pretrage su pokazale da mu je puknula tetiva mišića na desnoj nozi.

Iako detaljnije pretrage još nisu obavljene, jedno je sigurno - Baliću slijedi duža pauza i razdoblje oporavka pa je malo vjerojatno da će biti na raspolaganju svojoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekog vremena i on sam je lansirao priču o tome kako će uskoro u rukometnu mirovinu te da postoji mogućnost kako će poraz od Mindena možda biti i posljednja utakmica u velikoj karijeri 'rukometnog Mozarta'.

"Ili odlazim nakon ove sezone, ili ću još jednu sezonu ostati u klubu u kojem sam sada, nedavno je poručio Balić. Odmah nakon toga uslijedile su izjave iz Wetzlara kojima su potvrdili kako žele produženje ugovora na još jednu sezonu. Za nadati se je da će se Balić nakon oporavka vratiti u redove 'zelenih' kako bismo barem još jednu sezonu uživali u majstorijama najvećeg", rekao je Balić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo