IZGUBIO U DEBIJU / Balakov startao porazom u Freiburgu

Image
Foto: www.fck.de

Bivši trener Hajduka Krasimir Balakov izgubio je svoj prvi dvoboj na klupi Kaiserslauterna u gostima kod Freiburga (0:2), dok je hrvatski U-21 reprezentativac Boris Vukčević postigao pobjednički zgoditak za Hoffenheim u gostima kod Borussije Moenchengladbach (2:1).

24.3.2012.
18:11
www.fck.de
VOYO logo

Donedavni trener Hajduka Krasimir Balakov izgubio je svoju prvu utakmicu na klupi Kaiserslauterna kod izravnog konkurenta za ostanak Freiburga pogocima u ranoj fazi utakmice, pa Kaiserslautern ostaje posljednji sa šest bodova manje od Herthe, koja je slavila u gostima kod Mainza s 3:1.

Boris Vukčević je postigao zgoditak u 79. minuti kojim je Hoffenheim odnio bodove iz Moenchengladbacha, čiji su igrači očito teško primili ispadanje iz Njemačkog kupa protiv Bayerna u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je teškom mukom kod kuće slavio protiv Hannovera s 2:1, te sada opet zaostaje svega dva boda za Borussiom Dortmund, koja sutra igra kod Koelna. Bila je to jedna od rijetkih utakmica koju su i Ivica Olić i Danijel Pranjić započeli od prve minute, Pranjić je izašao u 57., a Olić u 61. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo