Bajko se nudi Mihajloviću

Golman Zvezde bi voleo da igra za reprezentaciju Srbije

30.5.2013.
15:18
VOYO logo

Golman Crvene zvezde Boban Bajković ponovio je danas da bi voleo da zaigra za reprezentaciju Srbije i da čeka poziv selektora Siniše Mihajlovića.

- Moja želja nikada nije bila sporna. Uvek ću biti spreman da se odazovem pozivu selektora. Čekam ga raširenih ruku - rekao je Bajković, jedan od najboljih igrača Zvezde ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čuvar mreže smatra da crveno-beli iza sebe imaju neuspešnu sezonu, iako su posle zaostatka od 11 bodova za Partizanom došli u situaciju da se bore za titulu.

- Kada igrate za Zvezdu i kada niste prvi, onda sezona nije uspešna. Tako ja i gledam na ovu sezonu. Imali smo priliku, prišli smo na dva boda zaostatka i baš kada je trebalo da prestignemo večitog rivala, usledio je poraz u derbiju, za koji moram da naglasim da je bio zaslužen - poručio je 28-godišnji Cetinjanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je istakao da ne bi imao ništa protiv da karijeru završi u Zvezdi, iako ima ponude klubova iz Ukrajine, Rusije i Francuske.

- Voleo bih da ostanem do kraja karijere u Crvenoj zvezdi. To je moj drugi dom. Ipak, o mom daljem status odlučivaće ljudi iz kluba. Sve ponude idu na adresu Ljutice Bogdana, pa ću u dogovoru sa njima videti šta je najbolje i za Zvezdu i za mene - zaključio je golman Zvezde, prenosi Tanjug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo