Mercedes-Benz Star Experience / Auti snova na turneji po Hrvatskoj

Image
Foto: PR fotografije

U ORYX centru za sigurnu vožnju u Zagrebu, novinari i gosti imali su prilike upoznati i isprobati najbolje od najboljeg iz Mercedes-Benz ponude: tzv. Dream cars te ujedno iskusiti tehnološki najnaprednije sustave sigurnosti kroz Mercedes-Benz školu sigurne vožnje

30.5.2014.
7:48
PR fotografije
VOYO logo

U sklopu škole sigurne vožnje, posjetitelji su kroz tri sata trajanja imali prilike upoznati sve aspekte Mercedes-Benz filozofije: najbolje od najboljeg. Kako za vozače tako i za ostale sudionike u prometu. Kroz četiri modula (Interactive, Intelligent Drive, Agility i Onroad) obrađene su najvažnije teme razvoja Mercedes-Benz vozila, pa su tako imali prilike osobno iskusiti kako izgleda najsigurnija autonomna vožnja uz pomoć Mercedes-Benz Intelligent Drive sustava sigurnosti u vožnji, kroz agility test sa AMG ergelom iskusiti adrenalinski vrhunac, te na otvorenoj cesti iskusiti najnovije serijske modele, poput GLA, C-klase i najnovije V-klase.

Image
Foto: PR fotografije

U okviru Agility modula, posjetiteljima je bilo na raspolaganju pet modela tzv. dream cars (automobila snova): A 45 AMG 4Matic ,CLA 45 AMG 4Matic , E 400 Coupé  , SLK 55 AMG i SL 63 AMG). U 25 minuta, iskusili su uzbuđenje i adrenalin usporedivo samo sa onim koje osjećaju vozači Formule 1 prije početka utrke. Ukupno je 2500 KS bilo raspoređeno na svega šest automobile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ujedno, predstavljena je potpuno nova generacijs V-klase.

Image
Foto: PR fotografije

Mercedes-Benz Star Experience karavana sada je na putu za Split, gdje će stanovnicima Dalmacije i svim gostima predstaviti svoj program 29. i 30 svibnja, na južnom parkiralištu stadiona Poljud nakon čega odlazi iz Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike