TETOVIRAO PEHAR / Australac se kladio na Hrvatsku: Idući put idem na duplo ili ništa

Image
Foto: Screenshot

Iako je izgubio tri tisuće dolara na okladi i istetovirao pehar sa šahovnicom na leđima, Australac ne planira odustati

16.7.2018.
21:30
Screenshot
VOYO logo

Jeafell Ford iz Australije predvidio je pomoću svoje metode da će Hrvatska osvojiti naslov prvaka na Svjetskom nogometnom prvenstvu, no nažalost ona se ipak nije pokazala točnom.

>> Javio nam se Australac: 'Bio sam jako zabrinut, a onda su počeli igrati svoju igru'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je izgubio tri tisuće dolara na okladi i istetovirao pehar sa šahovnicom na leđima, Australac ne planira odustati te najavljuje da će istu okladu ponoviti i za četiri godine.

- Jako sam bio blizu osvajanja 22 tisuće dolara, to bi bilo najbolje iskustvo ikada. Ali nažalost na kraju je tužno završilo - rekao je Australac te dodao kako sljedeći Mundijal ide na duplo ili ništa, piše 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Mislim da sam bio u pravu. Ako nije sreće bilo ovo prvenstvo, onda će biti 2022. godine - zaključio je Jeafell te dodao kako će pojesti svoj šešir pred kamerama ako Hrvatska ni u Kataru ne osvoji "zlatnu božicu".

Podsjetimo na njegovu tehniku - prvo je podigao svu ušteđevinu iz banke, zatim na loptice napisao iznose od 100 do 10.000 dolara, a na čaše je ispisao nazive država koje imaju šanse osvojiti prvenstvo. Loptice je potom promiješao u kanti i napamet izvukao jednu s kojom je gađao čašu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon tog čina odlučio je da će se kladiti na Hrvatsku i uložiti tri tisuće australskih dolara (oko 14 tisuća kuna) na to da će Vatreni pobijediti na Svjetskom nogometnom prvenstvu. 

Jeffabel je bio toliko siguran da je točno predvidio pobjednika da je odlučio tome u čast napraviti tetovažu na kojoj stoji crtež pobjedničkog trofeja ispunjen crvenim kockicama, s natpisom 'Hrvatska, svjetski prvak 2018.'. Odmah nakon što je loptica upala u tu čašu otišao je on, ogrnut hrvatskom zastavom, do najbliže kladionice gdje je uplatio 3000 australskih dolara na to da će Hrvatska postati svjetski prvak, a potencijalni dobitak mu je bio 22.500 dolara što je u kunama pozamašna svota od 105.241 kunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo