VIŠE OD NOGOMETA / Atmosfera na Poljudu očarala slavnog gosta

Image
Foto: Pixsell

Iskusni kapetan Intera Javier Zanetti bio je zadivljen navijanjem na poljudskoj ljepotici, a splitska publika impresionirala je i trenera gostiju Andreu Stramaccionija.

3.8.2012.
7:43
Pixsell
VOYO logo

Gromoglasno navijanje tijekom cijele utakmice unatoč negativnom rezultatu, a pogotovo na samom kraju dvoboja najveća je pobjeda Hajduka u okršaju sa slavnim milanskim klubom. Atmosferom na Poljudu ostali su impresionirani i gosti iz Italije.

"Nije bilo lagano igrati pred ovakvom publikom. Atmosfera je bila fenomenalna, ovo je više od nogometa, nešto što se rijetko viđa na nogometnim stadionima", priznao je kapetan Intera Javier Zanetti, prekaljeni argentinski internacionalac s punom gostovanja na vrućim terenima tijekom karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell

Trener Intera Andrea Stramaccioni je također pohvalio ozračje na prepunom Poljudu.

"Atmosfera na stadionu je bila fantastična i to služi na čast i Hajduku i sportu", rekao je strateg milanskog kluba dodavši da je "ostvarena izvrsna simbioza između Hajduka i publike".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je kako je pobjeda njegove momčadi zaslužena, ali i da je mlada momčad Hajduka pokazala kako ima potencijala biti velika momčad.

"Neki igrači Hajduka mogli bi igrati u velikim klubovima", dodao je Stramaccioni, ne željevši navoditi imena igrača na koje je mislio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neiskustvo Hajduka je uzelo svoj danak, moji igrači su bili impresionirani Interom i prepunim Poljudom, a rezultat 0:3 u korist gostiju malo je previsok", rekao je trener Hajduka Mišo Krstičević nakon poraza 0:3 od jednog od najjačih europskih klubova.

Image
Foto: Pixsell

Po njegovim riječima gostujuća momčad Intera nije imala stopostotnih šansi, ali je zahvaljujući iskustvu ostvarila visoku pobjedu, dok je momčad Hajduka, drži Krstičević, imala nekoliko stopostotnih šansi, ali ih zbog neiskustva nije realizirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica protiv Intera donijela je iskustvo igračima Hajduka", kazao je Krstičević.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo