remi s barcelonom / Atletico postao prvak Španjolske nakon 18 godina!

Image
Foto: AP Images

Atletico Madrid odigrao je 1-1 na Nou Campu s Barcom i tako osvojio naslov prvaka Španjolske. Povela je Barcelona preko Alexisa, a gol vrijedan tutule zabio je Godin.

17.5.2014.
20:11
AP Images
VOYO logo

Nogometaši Atletico Madrida osvojili su remijem kod Barcelone (1-1) u zadnjem kolu naslov prvaka Španjolske nakon dugih 18 godina. Svoj ukupno 10. naslov u povijesti skupo su platili ozljedama najboljih igrača Diega Coste i Arde Turana. 

Atletico je u dramatičnoj utakmici ostao neporažen na Nou Campu, iako su već nakon 22 minute ostali bez ozlijeđenih Diega Coste i Arde Turana, koji su u suzama napustili teren, te je njihov nastup u finalu Lige prvaka protiv Reala u subotu krajnje neizvjestan. Barca je povela u 33. minuti fantastičnim pogotkom Alexisa Sancheza, koji je razornim udarcem iskosa pogodio same rašlje nemoćnog vratara gostiju. Atleticu je naslov donio pogodak glavom Diega Godina u 49. minuti, a momčad iz Madrida je znalački sačuvala 1-1 dokraja utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico prvenstvo završava s 90 bodova, dok su Barcelona i Real Madrid skupili po 87. U nedjelju pada odluka koja će dva kluba napustiti Primeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo