OBOSTRANA KORIST / Arsenal se želi riješiti Aršavina

Image
Foto: thesun.co.uk

Ruski mediji raspisali su se o tome kako je engleski prvoligaš spreman prodati kapetana ruske reprezentacije Zenitu, iz kojeg je i došao.

21.12.2011.
11:11
thesun.co.uk
VOYO logo

Engleski prvoligaš Arsenal spreman je prodati ruskog reprezentativca Andreja Aršavina Zenitu iz Sankt Peterburga, iz kojeg je i došao za 16,5 milijuna eura, pišu u srijedu moskovski mediji.

Prema pisanju dnevnika "Sovietsky Sport", Zenit je zainteresiran da ponovno dovede kapetana ruske reprezentacije 30-godišnjeg Aršavina i da mu povjeri, kasnije, kada prekine igračku karijeru, treniranje mlade ekipe.

"Uvijek smo bili zainteresirani za Aršavina", kazao je direktor Zenita Igor Kornejev za "Sovietsky Sport". "Ali ne mogu ni potvrditi ni demantirati vijest da smo primili ponudu"".

Aršavin je prešao iz Zenita u Arsenal u veljači 2009. za 16,5 milijuna eura i s "topnicima" ima potpisan ugovor do 2012.

Nakon sjajnog početka u "topnicima" sa šest golova u 12 utakmica, Aršavin je poslije imao problema u dokazivanju.

Od početka ove sezone, u 13 utakmica nije zabio nijedan gol, a samo u šest bio je u prvoj postavi. Glasine o povratku u Rusiju sve su jače zadnjih nekoliko tjedana, posebice s obzirom na činjenicu da nema igračku minutažu, što može dovesti u pitanje njegov nastup na Euru 2012.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo