prolaz u drugu fazu / Anži će bez zvijezda prezimiti u Europi

Image
Foto: bongdaplus.vn

Anži je osigurao "proljeće" odigravši kod kuće dovoljnih 1-1 sa Šerifom, dok je PAOK slavio kod kazahstanskog Šahtara s 2-0.

28.11.2013.
21:20
bongdaplus.vn
VOYO logo

Nogometaši Anžija, PAOK-a, Lazija, Racing Genka, Lyona, Betisa i AZ Alkmaara izborili su nakon 5. kola plasman u drugu fazu natjecanja Europske lige, a oni su se pridružili Trabzonsporu, Valenciji, Fiorentini, Tottenhamu, Dnipru, Red Bull Salzburgu, Esbjergu i Ludogorcu, koji su to osigurali u prošlom kolu.

Anži je osigurao "proljeće" odigravši kod kuće dovoljnih 1-1 sa Šerifom, dok je PAOK slavio kod kazahstanskog Šahtara s 2-0. Racing Genk je u Belgiji pobjedom nad kijevskim Dinamom (3-1) proslavio prolaz, a za Ukrajince su na klupi ostali hrvatski reprezentativci Domagoj Vida i Ognjen Vukojević. AZ Alkmaar je kvalifikaciju osigurao domaćom pobjedom nad Maccabi Haifom (2-0), a Lazio je slavio kod Legije u Varšavi. Pobjedu Talijana zasjenilo je uhićenje čak 120 navijača Lazija u glavnom gradu Poljske.

Sevilla je kod kuće odigrala samo 1-1 s portugalskim Estorilom, a cijelu utakmicu za domaće odigrao je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. Andalužani su propustili osigurati plasman u drugu fazu jer su primili gol u samoj završnici susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo