Zaštitno lice / Andrea Andrassy u Mazdi2

Image

Mazda Motor Croatia odabrala je svoje zaštitno lice za Mazdu2. To je popularna zagrebačka kolumnistica, radijska voditeljica i stand-up komičarka, Andrea Andrassy

2.6.2015.
8:35
VOYO logo

Kao mlada, uspješna i obrazovana osoba s urbanim backgroundom, Andrea je idealna partnerica za najnovije izdanje Mazdinog gradskog automobila, koji cilja upravo na takav profil kupaca. Svojim atraktivnim dizajnom, izvrsnim voznim i ekološkim osobinama te značajkama opreme jedinstvenim u klasi, Mazda2 obraća se kupcima kojima je automobil više od pukog prijevoznog sredstva.

S obzirom da pripada online-generaciji i vrlo je aktivna na društvenim mrežama, Andrea Mazdi otvara mogućnost da se obrati širem krugu mladih potencijalnih kupaca, koji često ostaju izvan dosega tradicionalnih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Mazdom2 Andrea će snimiti i šest kratkih promotivnih filmova u kojima će na duhovit i zabavan način promovirati sigurnu vožnju i najmodernije dodatke za povećanje sigurnosti kojima je opremljena nova Mazda2. Andrea će krstariti Zagrebom u najopremljenijoj i najsnažnijoj Mazdi2 G115 Revolution Top u atraktivnoj Soul crvenoj boji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo