ALESSANDRO DEL PIERO REKAO ŠTO MISLI O DOLASKU HRVATA NA SAN SIRO: / Njegove riječi bit će veliki poticaj za Marija Mandžukića

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski napadač vraća se u Italiju nakon nešto više od godinu dana otkako je napustio Juventus

18.1.2021.
10:01
Profimedia
VOYO logo

Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić (34) nadomak je dolaska u trenutačno vodeći sastav talijanskog prvenstva Milan.

Prema pisanju talijanskih medija, Mandžukića od potpisa šestomjesečnog ugovora s Milanom dijeli još samo liječnički pregled na kojem se pojavio u ponedjeljak ujutro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazak bivšeg Vatrenog puno će značiti za izuzetno mladu momčad Milana u borbi za "scudetto", naš bivši reprezentativac bi bio jedini iskusni napadač uz švedskog veterana, 39-godišnjeg Zlatana Ibrahimovića. A svoje mišljenje o ovom poslu da je i legendarni Talijan Alessandro del Piero.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

May 19, 2019 - Turin, Turin, Italy - Mario Mandzukic of Juventus FC during the Serie A match at Allianz Stadium, Turin,Image: 435195162, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

"Ovo je sjajan posao za Milan, jako dobar", bila je njegova prva reakcija na pitanje novinara Skyja da prokomentirao ovaj posao Rossonera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On im je bio sjajna prilika koja se ukazala na tržištu. Riječ je o tehnički vrlo jakom igraču. Posjeduje čvrstinu i zna kako pobijediti. Dobro će se uklopiti u Milan i dobro će se slagati s Ibrom i trenerom Piolijem. To je sjajan transfer pogotovo jer on već poznaje ligu", rekao je nekadašnji kapetan Juventusa.

Mandžukić je prije godinu i pol dana napustio redove Juventusa nakon što je sa "zebrama" osvojio četiri uzastopna naslova prvaka Italije te je prešao u katarski Al-Duhail, s kojim je u srpnju raskinuo ugovor te je od tada bio bez kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo