TEMPIRANA BOMBA / Alarmantno stanje: Hrvati i Srbi u borbi za finale!

Image
Foto: PIXSELL

Bura oko napada na hrvatske navijače u Srbiji nakon utakmice s Francuskom još se nije ni stišala, a policija se već treba pripremati za puno veću prijetnju. Naime, u petak će snage odmjeriti rukometaši Hrvatske i Srbije.

25.1.2012.
20:08
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski rukometaši igrat će u polufinalu Europskog prvenstva u petak u beogradskoj Areni protiv domaćina Srbije, dok se u drugom polufinalu sastaju Španjolska i Danska.

Polufinalni parovi poznati su nakon utakmica zadnjeg kola četvrtfinalnih skupina u kojima je Danska slavila protiv Švedske s 31:24, a Španjolska dobila Sloveniju s 35:32.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska je tako osvojila prvo mjesto u skupini, a Hrvatska drugo, pa joj slijedi "vatreni" okršaj sa Srbima za finale.

Danci su imali puno sreće u drugom dijelu prvenstva nakon što iz natjecanja u skupinama nisu prenijeli nijedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni su obavili "lakši" dio posla protiv nemotiviranih Šveđana, ali moraju uputiti veliku zahvalu poljskim rukometašima koji su ranije danas svladali Njemačku s 33:32, te tako Nijemce, koji su imali najbolju poziciju, izbacili iz polufinala.

Od 20.10 sati Hrvatska igra posljednju utakmicu protiv Mađarske, koja je posve lišena natjecateljskog karaktera, kao i dvoboj Srbije protiv Makedonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuska je svoj katastrofalan nastup na EURU u Srbiji okončala remijem protiv Islanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo