Riješite se crvenila na licu, prištića i akna uz posebnu akciju!

8.11.2019.
15:10

Imate problema s crvenilom na licu, upornim prištićima i aknama? Ne uspijevate ih izliječiti, a niti jedan puder ne uspijeva prekriti te nedostatke?

Rozacea je kronična bolest kože, koja je prepoznatljiva po upaljenim kvržicama, prištićima i crvenilu kože, uzrokovanim proširenim kapilarama na području nosa i obraza.

Kod rozacee je koža toliko osjetljiva da reagira na različite unutarnje i vanjske podražaje, pa tako se crvenilo, prištići i upaljene kvržice mogu pojaviti za vrijeme fizičkog napora, prilikom naglog prijelaza iz toplog u hladno i obrnuto, pri utjecaju UV zraka ili usljed psihičkog stresa.

Nezdrava prehrana, začinjena jela, topli napitci i alkohol također mogu utjecati na bolest i razbuktati upalu.

Ipak, jedan od najvećih problema je upravo upotreba neadekvatne kozmetike, koja može isprovocirati kožu i dovesti do pogoršanja.

Rozacea predstavlja ogroman estetski problem, kod žena i kod muškaraca, a može ozbiljno narušiti samopouzdanje i kvalitetu života.

Ako ste i vi zahvaćeni ovim velikim problemom današnjice, ne očajavajte, jer je rješenje nadohvat ruke!

ROSALIQUE krema - Inovacija koja mijenja živote

Rosalique je krema inspirirana formulskom filozofijom Dr. M. Schielea, njemačkog bio-medicinskog istraživačkog znanstvenika, koji je proveo 5 desetljeća istraživajući područje biotehnologije s naglaskom na imunologiju i dermatologiju.

Rosalique krema namijenjena je osjetljivoj koži i koži sklonoj crvenilu, a zahvaljujući posebnoj formuli, ona već godinama uspješno liječi simptome:

⦁ Rozacee ⦁ Couperose ⦁ Keratosis pilaris (pureće kože) ⦁ Crvenila ⦁ Akna i prištića ⦁ Upaljene kože ⦁ Eritroze

Jedinstvena bio-znanstvena formula koju Rosalique krema sadrži napravljena je s ciljem da bude najbrže, najsigurnije i najefektivnije rješenje za crvenilo lica.

Rosalique krema ima 3 U 1 DJELOVANJE, što omogućuje da ju koristite kao korektor, kao podlogu puderu ili kao aktivnu kozmetiku, koja funkcionira na 3 razine:

⦁ Prekriva u trenu. ⦁ Djeluje ublažavajuće. ⦁ Pruža dugoročnu zaštitu.

Zeleno obojane mikro kuglice sadrže pigmente boje kože koji se, kada se nanesu na kožu, razbiju kako bi pružili trenutni efekt prekrivanja. Koža je tako ujednačena, manje nadražena i svi znakovi crvenila su drastično smanjeni.

Aktivni sastojci u Rosalique kremi imaju klinički dokazanu sposobnost uspješnog tretiranja osjetljive crvene kože te se uz svakodnevno korištenje crvenilo u roku 4 do 8 tjedana značajno smanjuje.

Također, Rosalique krema sadrži SP faktor 25, koji štiti kožu od daljnjeg pogoršanja uzrokovanim UVA i UVB zrakama.

Rosalique krema pruža izvanredne rezultate, a trenutni učinak nesumnjivo utječe na rast samopouzdanja prekrivajući ugroženo područje.

Rosalique krema je dermatološki i klinički testirana te je sigurna za korištenje čak i na iznimno osjetljivoj koži!

Naručite Rosalique kremu Net.hr Web Shop-u po posebnoj cijeni!

Za čitatelje net.hr portala pripremili smo posebnu akciju na Rosalique kremu.

Rosalique kremu sada možete naručiti za samo 208 kn te tako uštedjeti 41 kn!

Za kupnju Rosalique kreme KLIKNITE OVDJE ili nas nazovite na broj telefona 095/519-5844 svakim danom od 08-20h.

Proizvod dostavljamo na Vašu adresu u roku od 1 do 2 radna dana na području cijele Hrvatske, a plaćanje je moguće prilikom preuzimanja ili prethodnom uplatom na račun.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali