Proslavite 60. rođendan Kraševe Domaćice na Trgu slobode

Image
8.9.2017.
12:05
Play logo

Uljepšajte si dan uz najslađi party u srcu Osijeka

Nakon razigrane proslave 60. rođendana Kraševe Domaćice na splitskoj Rivi, slavljenička se atmosfera seli u Osijek, gdje će se u subotu, 9. rujna, s početkom u 11 sati, održati veseli spektakl s Domaćicom u glavnoj ulozi, u kojem posjetitelje očekuju brojne slatke nagrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na proslavi okruglog, jubilarnog rođendana Domaćice na osječkom Trgu slobode, pozvani su svi, jer Kraševci su za vas pripremili bogati zabavni program namijenjen svim generacijama. Rođendansku proslavu krasit će retro duh 50-ih i 60-ih godina 20. stoljeća, s ciljem da se obilježi vremenski period u kojem je Domaćica nastala. Legendarna Domaćica na policama se trgovina ove godine pojavila u retro stilu, podsjećajući tako kupce da se u Kraševu asortimanu nalazi još od davne 1957. godine i da su uz nju odrasle brojne generacije.

shimmer fallback
shimmer fallback

Program proslave 60. rođendana Domaćice vodit će Barbara Kolar, a na njemu će se naći ponešto za svakoga – od zabavne priredbe, dječjeg kutka koji će razveseliti naše najmlađe, preko popularnog Kola sreće koji će mnogima donijeti bogate nagrade. Ples uz profesionalne plesače razveselit će sve koji žele naučiti nove plesne korake, a cijelo događanje popratit će i Kraševe maskote, kao i slatki zalogaji iz Kraševe tvornice sreće. Protagonist glazbenog programa bit će Robert Mareković, hrvatski glazbenik koji se istaknuo kao vokalist legendarnog zagrebačkog rockabilly benda Fantomi. Mareković će, uz domaće i strane hitove, kao i poneku prigodnu, rođendansku pjesmu, uveličati ovo rođendansko slavlje i rasplesati prisutne na velikoj rođendanskoj zabavi. No, to nije sve – pjesmu će popratiti i modno-plesna revija koja će posjetitelje odvesti na putovanje od 50-ih godina prošlog stoljeća do danas.

Dođite na Trg slobode u subotu, 9. rujna 2017. u 11 sati i uživajte u najslađem partyju u gradu uz Kraševu Domaćicu – ponosnu slavljenicu i obiteljsku miljenicu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo