Play ponuda

PODVALA BOYSA POSTALA HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: / Pogledajte kakav su bezobrazan poklon ostavili Mađarima na stadionu

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Boysi su osmilili jednu vrhunsku podvalu Mađarima i vrlo originialnu moramo priznati.

14.8.2019.
9:33
Slavko Midzor/PIXSELL
Play ponuda

Dinamo je deklasirao mađarski Ferencvaroš u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka s čak 4:0 i plasirao se u doigravanje. Zargrepčani nisu slavili samo na terenu već i na tribinama. Naime, oko 1300 navijača Dinama u potpunosti je zasjenilo domaću publiku. Ne tako tihi i mirni navijači Ferencvaroša, Green Monstersi, uopće nisu došli do izražaja od gromoglasnog navijanja Bad Blue Boysa.

Naglasimo kako je domaćih igrača bilo čak 20 tisuća, a BBB-a kako smo rekli samo 1300. Nereda nije bilo, nije bilo niti nekih većih ekscesa, osim tu i tamo koje uvrede upućene Zdravku Mamiću. Međutim, Boysi su osmilili jednu vrhunsku podvalu Mađarima i vrlo originialnu moramo priznati.

Provokacija

Naime, netko je na ogradi mađarskog Groupama Stadiona ostavio zataknutu novčanicu od 20 kuna. Na njoj je se, kao što znamo, nalazi lik jednog od hrvatskih velikana, bana Josipa Jelačića. Jelačić je u Mađarskoj omražen jer ih je 1848. i 1849. godine potukao kod Beča i potom krenuo prema Budimpešti koju je na kraju i osvojio te je oslobodio Hrvate od mađarske okupacije.

Play ponuda
Play ponuda