One su spremne za ljeto! Poznate ljepotice odabrale kupaće kostime

30.3.2018.
9:50

LISCA u Opatiji svečano je otvorila novouređeni dućan u kojem su uz predstavljanje nove kolekcije uzvanici uživali u cateringu, jagodama u čololadi i šampanjcu. Dari Južna, vlasnik Lisce i direktor Marko Ninčević pozdravili su uzvanike, a Gorazd Uratnik i Josipa Poljičak direktorica za Hrvatsku pripremili su prigodne poklone nazdravivši šampanjcem.

Budući da se bliži ljeto bivša Kraljica svijeta Daniela Gračan, aktualna Miss Hrvatske Tea Mlinarić, Miss Universe Ivana Paris, Ivana Mamilović Fordov Supermodel te nekadašnja Miss HrvatskeLana Gržetić posebnu pozornost obratile su na atraktivne kupaće kostime i odabrale onaj koji će ovo ljeto nositi na plažama.

Tom prilikom upitali smo ih kakve kostime vole i u čemu se najbolje osjećaju. Daniela Gračan još uvijek se može pohvaliti besprijekornom linijom stoga nema problema sa odabirom onog idealnog modela bikinija.

Tea Mlinarić kaže da voli jednobojne kupaće kostime poput crnih i da nosi jednostavne, moderne modele visokog struka. Lana Gržetić i Ivana Paris preferiraju trendi modele koje su pronašle u Lisci. “Preferiram dvodjelne kostime svijetlijih boja poput bijele,zelene i tirkizne sa minimalnim zlatnim detaljima te kostime mornarskog uzorka”, ističe Paris.

Uopće ne sumnjamo da će naše ljepotice ubrzo izazvati pozornost na nekim od hrvatskih plaža.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali