Lesnina: Bez pravog alata nema dobrog roštilja!

Roštilj, pribor za roštiljanje, posude i pribor za jelo, daske za rezanje, pregače kao i sav ostali pribor nužan za ovu vrstu rekreacije na otvorenom na prigodnim akcijskim popustima u Lesnini

30.4.2015.
15:36
VOYO logo

Sezona roštiljanja je započela - kotleti, ražnjići, pečenice, pljeskavice i njegovo veličanstvo ćevapi aktualni su svaki sunčani svibanjski vikend. Priprema hrane na užarenoj rešetki popularna je širom svijeta i odličan povod za okupljanje obitelji, prijatelja i uživanje u prirod, na svježem zraku. Da bi gosti, osim u lijepom vremenu uživali i u dobrom zalogaju evo par savjeta koji će svakog klasičnog kuhara preobraziti u pravog gril majstora.

Prije svakog posla potrebno se pripremiti! Prije roštiljanja nužno je prirediti pribor i naravno kvalitetne namirnice. Roštilj počinje kupovinom kvalitetnog svježeg mesa koje se marinira 24 sata prije pečenja, a da bi se smekšalo i u konačnici bilo sočnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meso je potrebno peći na jakom žaru, nikako na direktnoj vatri, tako će se sačuvati hranjivi sastojci i izbjeći stvaranje potencijalno karcinogenih spojeva. Zlatno pravilo roštiljanja je da meso na grilu nikada ne smije biti suho, stalno se treba premazivati kistom ili grančicom ružmarina namočenom u ulje ili mast.

Bez alata nema zanata

Osim trikova za pripremanje namirnica i samo pečenje važno je imati i pravi alat. U Lesnini je sezona roštiljanja u punom jeku! Roštilj, pribor za roštiljanje, posude i pribor za jelo, daske za rezanje, pregače, suncobrani, kao i sav ostali alat neizostavan za ovu vrstu rekreacije na otvorenom na prigodnim su akcijskim popustima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među ostalim, u ponudi Lesnine je i linija roštilj s potpisom jednog od najpoznatijih kuhara današnjice Jamie Olivera. Sačinjeni od lijevanog željeza i nehrđajućeg čelika ovi specijalni roštilji namijenjeni su kako početnicima tako i profesionalcima.

I jedan savjet za kraj... Neka ove godine zdravi roštilj bude u fokusu. Odreske, pileća prsa, ribu, gljive, hamburgere od povrća, … dekorirajte raznovrsnim sezonskim povrćem prethodno ispečenim na grilu u aluminijskoj foliji.

Jer u Lesnini se uvijek isplati! Od sad nas pronađite i na facebook stranici!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 20 PROPUŠTENE
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
"Osjećaj kao iz sna postao stvarnost…" /

Četvrta dobitnica u nagradnoj igri Uhvati 100.000 eura u Cro Casinu