Klijenti Croatia osiguranja imaju popust u Croduxu

19.7.2018.
11:03

Svi znamo koliko svakom kućanstvu znače uštede na svakodnevnim troškovima koji su nam uvijek nekako previsoki. Oni za gorivo pogotovo. Klijenti Croatia osiguranje koji se uključe u program Dobra prilika gorivo na Croduxovim benzinskim servisima mogu kupovati po nižim cijenama i godišnje uštedjeti i do 400 kuna.

Dobra prilika je program popusta i pogodnosti Croatia osiguranja kroz koji osiguranici mogu koristiti popuste kod više od 80 tvrtki partnera, a popust na gorivo u Croduxu samo je jedan od njih. Na primjer, klijenti koji u Croatia osiguranju imaju ugovorenu policu Obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti kroz program Dobra prilika mogu ostvariti popuste na različite usluge tvrtki partnera vezane za svoja vozila .

Oni koji imaju policu životnog ili zdravstvenog osiguranja mogu ostvariti popuste kod partnera koji nude usluge i proizvode vezane za zdravlje i zdrav život, klijenti koji su u Croatia osiguranju ugovorili policu Croatia Imovina mogu ostvariti pravo na usluge i proizvode tvrtki partnera koji su vezani za uređenje doma i potrebe kućanstva, a baš svi klijenti uključeni u program mogu ostvariti popust na gorivo na benzinskim servisima Croduxa. Popis svih tvrtki kod kojih se mogu ostvariti popusti možete pronaći ovdje.

Osim toga, svi uključeni u Dobru priliku na mjesečnoj bazi mogu sudjelovati u nagradnim igrama i osvajati vrijedne nagrade. Sve što trebate napraviti kako bi sudjelovali u programu je registrirati se kod svog prodajnog predstavnika ili na web stranici www.crosig.hr.

Kada to učinite na kućnu adresu dobit ćete korisničku karticu i popis tvrtki kod kojih možete ostvariti popuste – bez skupljanja i preračunavanja bodova, samo se zaputite do neke od tvrtki partnera i ostvarite popuste! Želite li se osigurati u Croatia osiguranju, posjetite najbližu poslovnicu ili nazovite na besplatni broj 0800 1884 radnim danom od 8 do 20 i subotom od 8 do 15 sati.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali