Fantastična vijest za LEGO obožavatelje!

3.11.2017.
9:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LEGO grupa je posljednjih godina osmislila i lansirala impresivan broj novih LEGO setova. Istovremeno sa izbacivanjem novih setova na tržište, broj tematskih crtića je također povećao potražnju za ovom popularnom i edukativnom igračkom.

Većina roditelja ne može pratiti apetite svoje djece, LEGO obožavatelja. Oni zapravo imaju isti obrazac: požele set iz nove LEGO kolekcije no on im ubrzo nakon slaganja dosadi te biva pohranjen u kutiju sa starim setovima. Većina setova koji su atraktivni djeci, cjenovno nisu prihvatljivi roditeljima.

Kockoteka.hr Internet servis je doskočio ovom problemu – omogućuju online najam setova iz nove LEGO kolekcije.

Lista želja

Internet servis funkcionira na principu liste želja. Nakon uspješne aktivacija članstva, korisnik u svoju listu želja odabere setove s kojima se želi poigrati. U trenutku kada set sa liste postane dostupan, članu na e-mail dolazi obavijest o dostupnosti seta. Ukoliko ipak ne želite dostavu predloženog seta, možete odbiti prijedlog te vam se šalje idući prijedlog za dostavu. Prosječno vrijeme čekanja je 12-24 sata, no ekipa iz kockoteka.hr servisa nam je otkrila da se ovom logikom izrazito brzo „dogovaraju“ sa članovima o setu kojeg im šalju na kućnu adresu.

Članski modeli

Trenutno su u ponudi 2 članska modela: „Osnovni“ – kojim je omogućen najam 1 LEGO seta mjesečno za 150 kn, te „Napredni“ – koji možete unajmiti 2 LEGO seta na period od 30 dana za 200 kn. U cijenu je uključeno čišćenje i dezinfekcija seta, kontrola kockica po kataloškom broju te sortiranje kockica po bojama.

Za oba članska modela ne postoji ugovorna obveza, odnosno usluga se može aktivirati i deaktivirati putem korisničkog sučelja u bilo kojem trenutku.

Popularni setovi

Trenutno su najpopularniji setovi „City“, „Technic“ i“Star Wars“. Najviše se unajmljuju veliki setovi, komercijalne vrijednosti iznad 600 kn – roditelj će radije unajmiti veliki set jer je svjestan da će dijete nakon 30 dana izgubiti interes za setom, pa se kupovina seta ne čini zgodnom opcijom.

Gubitak ili oštećenja

Svi setovi se šalju u čvrstim i robusnim kutijama čiji dizajn i kvaliteta izrade uspješno podnose put do članova kockoteka.hr servisa. Do sada nije evidentiran niti jedan slučaj oštećenja kutije.

Ponekad se ustanovi mali broj kockica koje članovi izgube – u tom slučaju ekipa upotpuni set koji se zatim ponovno vraća u opticaj. U slučaju gubitka većeg broja kockica, nabava zamjenskih dijelova se naplaćuje u skladu sa cjenikom.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali