Daikin Comfort Plus

23.6.2017.
13:25

Današnji moderni korisnici klima-uređaja su sve zahtjevniji, pa osim osnovnih potreba poput stabilnog grijanja i hlađenja tijekom cijele godine, traže više i u smislu filtracije zraka, mogućnosti upravljanja, raznih opcija spajanja na multi split sustave pa sve do fleksibilne instalacije uređaja u smislu visinske razlike ili duljine cjevovoda, naravno uz minimalne pogonske troškove.

Tijekom više od 90 godina poslovanja, tvrtka Daikin je prepoznata na tržištu kao proizvođač visokokvalitetnih klimatizacijskih uređaja. Biti prvi u tehnološkim inovacijama, posvećenosti očuvanju okoliša i prilagodbi krajnjem korisniku u prepoznavanju njegovih potreba bitna je vodilja tvrtke prilikom razvoja proizvoda pa je Daikin također vrlo često percipiran u javnosti kao „trendseter“.

Kako bi opravdao svoju vodilju biti broj 1 na tržištu, Daikin je, u potpunosti vođen potrebama krajnjih kupaca, prošle godine predstavio Bluevolution seriju klima-uređaja čija je glavna karakteristika nova radna tvar R32 koja omogućuje veće uštede u potrošnji energije i ne oštećuje ozonski omotač.

Ove godine Bluevolution serija je proširena multi split vanjskim jedinicama i novim modelom u mono split izvedbi – Comfort Plus zidnom jedinicom. Comfort plus, kako samo ime govori, nudi više od ugodnosti temperature prostora i omogućava cjelogodišnje hlađenje i grijanje i na temperaturama od -15°C. Nadalje, dimenzije najčešće korištenih unutarnjih jedinica (2.0 – 3.5 kW) su izrazito kompaktne pa širina od 770mm i visina od 225 mm ostavljaju dovoljno mjesta na zidu za razne dekorativne elemente. Uz najnižu razinu buke od svega 20dBA na unutarnjoj jedinici (uređaji od 2.0 – 3.5kW), Daikin Comfort Plus u radu neće ometati svakodnevne aktivnosti korisnika, kako danju, tako niti noću, a filteri koji uklanjaju do 97% alergena iz zraka brinu se za zdravlje, dok energetska učinkovitost A++ razreda jamči niske pogonske troškove za svakog vlasnika ovakvog uređaja.

Comfort Plus opremljen je i aplikacijom za WiFi upravljanje koja omogućuje kontrolu korištenja uređaja bez obzira gdje se nalazite. Na taj način ne trebate više razmišljati jeste li Vi ili Vaši ukućani zaboravili ugasiti ili podesiti klima uređaj, potpuna kontrola nalazi se na zaslonu Vašeg pametnog telefona ili tableta.

Postanite vlasnikom Daikin Comfort Plus uređaja već od 4.882,50 kn i osjetite apsolutni komfor klimatizacijskih uređaja budućnosti.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali