NOVO ! / Croatia osiguranje lansiralo nove pakete Dopunskog zdravstvenog osiguranja s uključenim pregledima u privatnim poliklinikama

Image

Uz osnovno Dopunsko zdravstveno osiguranje, klijentima su dostupni novi paketi koji im omogućuju laboratorijske pretrage te specijalističke i sistematske preglede. Za već od tri, pet ili osam eura mjesečno više, klijenti mogu ugovoriti zdravstvene preglede i pretrage čija je pojedinačna komercijalna vrijednost viša i od sto eura.

2.5.2024.
15:38
VOYO logo

Zagreb, 2. svibanj 2024. – Croatia osiguranje, tržišni i digitalni lider na području osiguranja koje posluje u sklopu Adris grupe, na tržište je lansiralo nove, jedinstvene pakete Dopunskog zdravstvenog osiguranja koji osim osnovne zdravstvene zaštite uključuju preglede u privatnim poliklinikama u cijeloj Hrvatskoj.

Klijentima su tako uz osnovno Dopunsko zdravstveno osiguranje dostupna tri dodatna paketa koji im omogućuju laboratorijske pretrage te specijalističke i sistematske preglede. Za već od tri, pet ili osam eura mjesečno više, klijenti mogu ugovoriti zdravstvene preglede i pretrage čija je pojedinačna komercijalna vrijednost viša i od 100 eura, a vrijednost pojedinih paketa usluga prelazi i 200 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sva naša istraživanja već duže govore kako se dopunsko zdravstveno osiguranje percipira nužnim jer pokriva troškove participacija i moguće troškove boravka u bolnici što je rizik koji se može dogoditi svakome. S druge strane, dodatno zdravstveno koje uobičajeno uključuje niz pregleda, smatra se luksuzom. Mi smo zato odlučili kombinirati prednosti ovih dvaju zdravstvenih osiguranja i omogućiti našim klijentima dopunsko zdravstveno s uključenim pregledima koje su upravo klijenti prepoznali najatraktivnijima. I to u privatnim poliklinikama, s kratkim vremenom čekanja. A osim za  građanstvo, imamo i pakete za poduzetnike koji uključuju još više pregleda među kojima posebno treba istaknuti magnetsku rezonancu i CT", rekao je Bojan Letica, direktor Sektora za razvoj proizvoda i preuzimanje rizika u Croatia osiguranju.

Klijenti s novim Croatijinim Dopunskim zdravstvenim osiguranjem sve preglede i pretrage mogu obaviti u modernim i vrhunski opremljenim Croatia Poliklinikama te više od 500 suradnih privatnih zdravstvenih ustanova bez dugih čekanja i uputnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dopunsko zdravstveno osiguranje klijenti mogu povezati s ostalim Croatijinim osiguranjima u Spektar, jedinstveni program pogodnosti u kojem ostvaruju niz ušteda i popusta.

Više na: www.crosig.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo