3000 m2 namještaja Vašeg doma!

U Zaprešiću, Krapinska 37, postavljena je kompletna ponuda tvrtke Kenda namještaj d.o.o. Najveća prednost ponude je:

13.6.2012.
8:12
VOYO logo

CIJENA koja se definira kao "tvornička", sa minimalnim maloprodajnim maržama (Tvrtka Kenda je sastavni dio europskog IMS koncerna proizvodnja namještaja, a u suradnji sa domaćim proizvođačima kreira i proizvodi stolove i stolice za tržišta Europe).

IZBOR koji se ostvaruje ponudom programa i ujednačenosti ponude u stilu, boji, dizajnu, kvaliteti i naravno cijeni. Tako se 80% namještaja može naručiti po želji u različitim sastavima, boji, kvaliteti i naravno cijeni. Tapecirani namještaj kupac će odabrati prema svojim željama u ponuđenoj paleti tekstila ili kože. Dnevne boravke kupac će prilagoditi svojim željama u sastavu i boji prema prostoru za kojeg je namještaj namijenjen, a ne prema ponudi koja se nudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

USLUGA koja je naglašena kroz sustav narudžbe, izbora, servisa i logistike. (Naš je posao završen tek kad se ponovo vratite u kupovinu.). Servis i reklamacije garantirane su jamstvenim listom. Garantni rok je godinu dana za sve artikle. a reklamacije rješavamo unutar 45 dana ili vraćamo novac.

KVALITETA kompletna ponuda dokazana je na tržištu i potvrđena od strane kupaca. Omjer kvalitete i cijene prepoznali su kupci diljem Hrvatske, tako da Kenda surađuje sa 70-tak salona diljem zemlje. Namještaj je dokazan i provjeren na tržištu Europe, a za sve atikle postoje deklaracije i izvještaji o kakvoći od strane EUROINSPEKTA koji se dobivaju uz artikal prilikom kupovine ili na zahtjev unaprijed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ORIGINALNOST svi artikli iz ponude proizvedeni su u renomiranim tvornicama koje garantiraju kvalitetu i originalnost proizvoda i svih ugrađenih materijala (tekstil, koža, opruge, okovi, MDF, furnir, folije...). Na tržištu se često pojavljuju kopirani artikli iz Kenda ponude koji ne zadovoljavaju standarde kvalitete.

CENTRALNI SALON KENDA ima trajne rasprodaje i akcijske ponude. Provjerite više na www.kenda.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DOSTUPNOST tvrtka Kenda surađuje sa više od 70 salona namještaja u regiji, a ima i svoj CENTRALNI SALON u Zaprešiću. Dio asortimana i ponude koji je odabran prema specifičnim zahtjevima kupaca ili tehničkim karakteristikama, odabran je za internet prodaju (pakiranje, kvaliteta, cijena). Kenda namještaj razvila je svoju internet trgovinu i predstavila se kompletnom tržištu najkonkurentnijom ponudom na tržištu. www.kenda-namjestaj.com je posebna ponuda artikala koji su odabrani za internet poslovanje i predstavlja artikle bez maloprodajne marže sa osiguranim plaćanjem i transparentnim izračunom dostave na adresu u bilo kojem dijelu Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo