Play ponuda

Zoran Predin i Gypsy Swing Band u Hypo centru

shimmer fallback

Veliki koncert Predina i Gypsy Swing Banda održat će se 18. studenoga i nosi naziv Smješkom upalimo dan. Kao specijalni gost na pozornici će mu se pridružiti Massimo.

25.10.2010.
14:44
Play ponuda

Zorana Predina ne treba našoj domaćoj publici previše predstavljati. Njegova romantična i kavalirska osobnost i duh te glazbena ostvarenja odavno su stekli brojnu publiku. Predin na svojim koncertima ostvaruje prisan odnos s publikom, s njom neposredno komunicirajući svoju glazbu.

Nema sumnje da će Predin s bendom te specijalnim gostom Massimom uistinu uljepšati dan mnogima koji cijene šaramantniji i suptilniji način prodiranja do svoje glazbene publike.

Zoran Predin poznati je slovenski glazbenik, pjesnik i kantautor. Njegovo ime poznato je budući da je njegova iznimna glazba dijelom brojnih slovenskih filmova, televizijskih serija i kazališnih predstava. Mnogi pratioci Predinovog umjetničkog rada poznaju njegove nebrojene tekstove prelijepih pjesama i nezaboravnih šansona.

Osnivanje vlastititog rock bend Lačni Franz (Gladni Franz), krajem 70-tih godina 20. stoljeća ostavio je nezaboravljen biljeg u njegovoj glazbenoj karijeri. Slovenski glazbenik zajedno sa sastavom The Gypsy Swing Band danas održava brojne koncerte koji su uvijek rado posjećeni. Neponovljivi susreti glazbenika i publike na svakom se koncertu odigravaju uz izvođenje Predinovih najpoznatijih hitova prepunih romantične atmosfere. Prelijepa glazbena večer ispunjena Predinovim pjesmama čija snaga nikada ne slabi, 18.11. u Hypo centru zadovoljit će sve njegove obozavatelje te poklonike istančanijeg glazbenog ukusa.

Predin je veliki kantautor, osnivač nekoliko bandova, kompozitor filmske i kazališne glazbe, šansonjer i pjesnik koji uvijek ima što za reći i ispjevati - i to sa stilom. Virtuozna uigranost Gypsy Swing Banda i baršunasti glas Predina samo su neki od aduta na uvijek pomno osmišljenim nastupima koje karakterizira simpatično-lezerna atmosfera.

Nekoć poznat kao buntovni frontmen Lačnog Franca, jedne od najpopulranijih slovenskih rock grupa koja je čitavo desetljeće svojom ironijom uznemiravala duhove na sceni bivše Jugoslavije, a danas glazbenik profinjenog nastupa i šarmantnog glazbenog izričaja, Zoran Predin ponovno će prirediti večer za pamćenje. Uz pratnju vrhunskog Gypsy Swing Banda te uz specijalnog gosta večeri Massima, Predin će koncertom pod nazivom „Smješkom upalimo dan“ sasvim sigurno uspjeti ozivjeti koncept „osmjeha“.

Koncert započinje u 20.30 satu u dvorani Kornati.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti po cijeni od 100kn (zelena zona), 130kn (plava zona) te 150kn (crvena zona) i to u Tvornici kulture, na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, kao i u Profil Megastoreu.

Play ponuda
Play ponuda