Play ponuda

Popularni FUK u Virovitici

shimmer fallback

Poznati virovitički festival Festival Urbane Kulture održat će se u petak i subotu, 29. i 30. travnja, a u dva dana binom bivše vojarne prodefilirat će tucet bendova. Očekuje vas odlična

14.3.2011.
11:09
Play ponuda

Od skromnih početaka u caffe baru "Beč" 2005., preko kluba Vanadis, livade u Borovi i nastupa na otvorenom koji su bili nagovještaj kulturno zabavnog potencijala koji u sebi jedan festival može skrivati, dvije godine zaredom održavanja u virovitičkoj vojarni i recesijska 2010. godina bez održavanja festivala.

To je ukratko kronologija jednog od najdugovječnijih događanja za mlade u Virovitici. Naravno, riječ je Festivalu Urbane Kulture, prvenstveno usmjerenog na alternativnije sadržaje koji će se ove godine održati po šesti put u organizaciji udruge Urbana Kultura Mladih, a virovitička vojarna još će jednom oživjeti uz popularni FUK 6.

Festival će se održati u petak i subotu, 29. i 30. travnja. Organizatori iz UKM-a poručuju kako je broj ulaznica ograničen te ih je moguće nabaviti po cijeni od 60 kuna za oba odnosno 40 kuna za jedan dan.

Rezervacije, kao i svi ostali upiti, primaju se od 1. travnja na adresu elektroničke pošte: ukm.virovitica@gmail.com

Play ponuda
Play ponuda