Play ponuda

Split Rock fest, svaki petak dobra glazba na Bačvicama

shimmer fallback

Na SRF-u koji se održava od 15. lipnja do 24. kolovoza natjecat će se 20 rock sastava i to: deset grupa iz Splita, tri iz Zagreba, po jedna iz Dubrovnika, sa Hvara i Rijeke, te jedna iz Karlovca.

12.6.2012.
9:06
Play ponuda

Što se tiče natjecateljskog dijela, organizator je izabrao grupe i odredio raspored nastupa u pet izlučnih večeri. Važno je napomenuti da će prolaz dalje rock grupe moći osigurati kroz kvalitetu koju će prepoznati ocjenivački sud SRF-a ili prema glasovima publike.

Svake izlučne večeri po dvije grupe idu dalje u dvije polufinalne večeri koje će se održati 27.07. i 03.08.2012. Finalna večer bit će 10.08 Svečano zatvaranje SRF-a održat će se u petak 24.08., uz bendove iznenađenja. Bendovi u izlučnim večerima nastupaju od 22,oo h , do 02,oo h po rasporedu kao što slijedi: 5. večer (20.07.): - PODNE ROGATO (Dubrovnik) - AJLEND (Hvar) - NOISETHRILL (Orašje/Tuzla, BiH) - BENNY LAVA (Split) Na SRF-u sudjeluju bendovi čiji je glazbeni izričaj odnosno vrsta glazbe koju sviraju u okviru rocka, odnosno alternativne glazbe. To uključuje: jazz, blues, blues rock, indie rock, rock 'n' roll, ska, ska punk, punk, grunge, hard rock, hard & heavy, itd. S obzirom da se radi o rock glazbi u vrijeme ljetne sezone na jednom od najatraktivnijih mjesta u Splitu: na Bačvicama, očekuje se iznimno veliki broj posjetitelja kako domaćih tako i stranih.

Svečano zatvaranje SRF-a održat će se u petak 24.08., uz bendove iznenađenja.

Play ponuda
Play ponuda