Play ponuda

Palma rekao istorijsko NE

shimmer fallback

Odbio ponudu koja se ne odbija

26.7.2013.
14:52
Play ponuda

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da je odbio ponudu premijera da preuzme ministarsku funkciju u rekonstruisanoj Vladi, piše Fonet.

Premijer Ivica Dačić me je u četvrtak pitao - Da li hoćeš da budeš ministar u rekonstruisanoj vladi, rekao sam "Ne" - izjavio je Marković u razgovoru sa novinarima u Jagodini.

- Mene ne interesuje ministarsko mesto, ali me interesuje program rekonstruisane vlade i verujem Dačiću, i ranije sam mu verovao i ubuduće ću, da će učiniti maksimum da pomogne svakom građaninu Srbije - istakao je Marković.

On je preneo da ga je u tom razgovoru Dačić uveravao da ne treba da brine i da će se maksimalno boriti da pomognu svakom čoveku, imajući u vidu da je za godinu dana vlade više proveo u avionu, celih 100 dana, nego na zemlji kako bi ostvario nacionale ciljeve.

- Obišao je sve najbitnije države u svetu, bio pet puta u SAD, više puta u Briselu, Nemačkoj, Rusiji... kako bi pomogao da Srbija dobije datum za pregovore i da Evropa prizna napore Srbije u tom pravcu. Otvorio je vrata investitorima, koji sada imaju sigurnog partnera u državi Srbiji - zaključio je Marković.

Play ponuda
Play ponuda