Play ponuda

Ne propustite Najljepše ljubavne pjesme u Zagrebu

shimmer fallback

Davor Radolfi, poznato ime naše glazbene estrade iza kojeg je impresivnih 25 godina rada u glazbi, nakon 4 godine ponovno će održati koncert u Zagrebu.

18.1.2011.
17:55
Play ponuda

Njegov glazbeni rad poznat je prije svega po latino štihu i romantičnim melodijama koji dominiraju u njegovim pjesmama. Uz bend Ritmo Loco s kojim Radolfi nastupa, koncerti ovog hrvatskog zaljubljenika u latino glazbu prerastaju u pravi glazbeni doživljaj.

Najnovija prilika za takav doživljaj bit će koncert pred zagrebačkom publikom 12. veljače u Hypo centru.

Nakon 25 godina karijere iza Davora Radolfija je 15 albuma. Posljednjim i duplim albumom „Sentimiento“ Davor Radolfi obilježava 25 godina svog glazbenog stvaralaštva, a na njemu se nalaze neki od hitova iz proteklih 25 godina njegove glazbene karijere, ali i pjesme koje su slušateljima manje poznate.

Na albumu se nalazi i nova verzije pjesme „Da života imam dva“, kao i nova verzija pjesme „Samo dvije riječi“ koju je Davor u duetu otpjevao s popularnom hrvatskom pjevačicom Vannom.

Danas Radolfi na koncertima nastupa uglavnom s šesteročlanom postavom benda Ritmo Loco- Damir Bardek (klavijature), Igor Štimac (perkusije), Robin Knežević (bass gitara), Zoran Rasinec (bubnjevi), Bruno Urlić (violina) i Luka Udjbinac (gitara).

Radolfijev sugestivni vokal i bend u pratnji uspješno spajaju melodije i ritmove Mediterana i Latinske Amerike, dajući im poseban ugođaj.

Ova postava nastupit će i 12. veljače u Hypo centru, a neke od pjesama koje će bend i Radolfi izvoditi na koncertu su slijedeće: „Kad uistinu voliš ženu“ (obrada Bryana Adamsa), „Da života imam dva“ (Radolfi), španjolski „Vida de Carneval“, argentinski „La Flor de la Canela“, brazilski „Pais Tropical“ i brojne druge pjesme u modernijim aranžmanima koje je preradio tijekom godina, kao i brojne vlastite hitove.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti u Tvornici kulture te na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 100 kn za 1 osobu. Cijena dvije ulaznice za par je 180 kn.

Play ponuda
Play ponuda