Play ponuda

Na Teenage Fanclub idu...

shimmer fallback

Kultura promjene i Žedno uho predstavljaju koncert legendarne škotske power pop četvorke, Teenage Fanclub, koji će se održati u subotu, 6. studenog u Teatru&TD.

4.11.2010.
12:49
Play ponuda

Kakav li nam je samo maestralan povratak na scenu ove godine priredila ova legendarna škotska power pop četvorka. Premda su dani kad su ovi momci drmali otočkom scenom daleko za njima, Teenage Fanclub su svojim izvrsnim novim albumom Shadows pokazali da su 21 godinu od početka karijere te par godina manje otkad su svojim trećim albumom Bandwagonesque postigli značajan komercijalan uspjeh s obje strane Atlantika, i dalje sposobni za vrhunska ostvarenja.

arti-201010120289006 Iako glazbeno nikad nisu upadali u kalup brit popa, sa zamiranjem ove scene i Teenage Fanclub nestaju iz samog žarišta glazbene javnosti te se, samozatajni kakvi već jesu, polako okreću sami sebi i jedva dočekavši da se riješe ugovora, najprije s Geffenom, a onda sa Sonyem, pokreću vlastitu etiketu PeMa na kojoj objavljuju posljednja dva albuma i uvjerljivo demonstriraju kako kroz desetljeća zadržati vlastiti umjetnički integritet.

Koncert započinje u 21.30 sati.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 120 kn možete kupiti u Dirty Old Shopu i Rockmarku. Na ulazu će koštati 150 kn.

U suradnji s organizatorima za njihov koncert podijelili smo tri puta po jedan upad, a dobitnici su:

Anja Tonković Ivan Landeka Mladen Radošević

Dobitnici će biti na popisu na ulazu.

Play ponuda
Play ponuda