Play ponuda

Na Marizu, zvijezdu fada idu...

shimmer fallback

Jedna od najpopularnijih pjevačica fado glazbe egzotičnog izgleda i zavidnog šarma, te dojmljivog scenskog nastupa, predstavit će se domaćoj publici 3. studenog u Hypo centru.

22.10.2010.
17:06
Play ponuda

Mariza je njezino umjetničko ime, rođena je kao Marisa Nunes dos Reis. Otac Portugalac, snažno ju je poticao na usvajanje fada, smatrajući da će se sudjelovanjem u tradicionalnoj glazbi više približiti portugalskoj zajednici.

Svojim talentom i nakon sedam godina rada, Mariza je postala jedna od velikih međunarodnih pjevačica u tradiciji Amalia Rodrigues, Edith Piaf, Elis Regina, Ella Fitzgerald ili Judy Garland. Portugal će je stoga morati dijeliti s ostatkom svijeta.

Mnogi obožavatelji će se složiti u jednom: ''Kada Mariza pjeva, vrijeme stane... svaka riječ koju pjeva sluša se s intenzivnom koncentracijom, a svaku notu pogađa besprijekorno.''

Upravo to je razlog da njezinu fantastičnu izvedbu pogledate u Hypo Centru u Velikoj dvorani Kornati, 3. studenog u 20.30 sati.

arti-201009170188006 Cijene ulaznica su 250 kuna za zelenu zonu, 270 kuna za plavu zonu i 290 kuna za crvenu zonu. Važno je napomenuti da je koncert sa sjedenjem te da je broj ulaznica ograničen!

U suradnji s organizatorima za njen glazbeni spektakl podijelili smo tri ulaznice, a dobitnici su:

Marko Beljan Ana Nimani Ana Uzur

Svoju ulaznicu podižete 3. studenog na porti net.hr-a (Preradovićeva 20), od 9 sati do 19 sati.

Play ponuda
Play ponuda