Play ponuda

Na Gotan Project idu...

shimmer fallback

Nakon milijuna prodanih primjeraka albuma te 400 koncerata diljem svijeta, Gotan Project vraćaju se u Zagreb u sklopu turneje na kojoj će predstaviti svoj treći studijski album naziva Tango 3.0.

8.11.2010.
12:08
Play ponuda

Koncert će se održati u Dvorani Kornati (Hypo centar), 16. studenog u 21 sat!

Novi album Gotan Projecta naziva "Tango 3.0" predstavlja povratak plesnom podiju na način kakav je i njihov posljednji album "Lunático". Stvorili su jos jednu čudesnu mjesavinu tradicionalnog argentinskog tanga sa dubom, jazzom i elektronikom. Jedanaest pjesama sa albuma "Tango 3.0" istovremeno su zavodljive i propulzivne.

Tango 3.0 izašao je točno 10 godina nakon osnivanja Gotan Projecta i ostaje vjeran njihovim temeljnim principima kombiniranja suvremene elektronike s klasičnim tangom. Na albumu gostuju i razni glazbenici, Čak i Victor Hugo Morales, legendarni nogometni komentator, posuđuje svoj glas u prvoj pjesmi La Gloria, hommage-u nogometnom geniju Maradoni i njegovom nezaboravnom pobjedničkom golu protiv Engleske 1986. godine.

Jedna od ključnih stvari albuma je svakako zvuk Bandoneona. Među mnogobrojnim vrstama harmonika na svijetu, Bandoneon se ističe specifičnom bojom i izražajnošću. Iako potiče iz Njemačke, Bandoneon vrlo brzo preuzima glavnu ulogu među instrumentima koji se čuju iz barova i bordela Buenos Airesa.

U Zagrebu ćemo okus tanga, odnosno Gotana osjetiti 16. studenog u Dvorani Kornati sa početkom u 21 sat.

Ulaznice možete kupiti u AQUARIUS CD SHOPOVIMA (Varšavska 13, Maksimirska 16), SIRIUS MUSIC SHOPU (Importanne galerija, Iblerov trg) i Dirty Old Shopu (Tratinska 22).

U suradnji s organizatorima za ovaj koncertni spektakl podijelili smo pet puta jedan upad, a sretne ruke bili su:

Ana Kršinić George Cooper Anamarija Zec Ivana Sedlanić Iva Torbarina

Dobitnici se nalaze na popisu na ulazu (ulaze uz predočenje osobne iskaznice).

Play ponuda
Play ponuda