Play ponuda

Močvara i ovog petka traži zvijezdu!

shimmer fallback

Stigao je trenutak za veliko finale. 21. siječnja između troje finalista vodit će se borba do zadnje kapi krvi, znoja i posljednjeg akorda! Ne propustite okršaj Ekt Acka, Chockojazza i Loudera.

19.1.2011.
15:52
Play ponuda

Sati i sati glazbe su odsvirani, deseci i deseci glasova podijeljeni, stotine i stotine piva popijeno sve dok se nisu iskristalizirala tri benda koji su ušli u finale natječaja MOČVARA TRAŽI ZVIJEZDU. Za tu prestižnu titulu do zadnje kapi krvi, znoja te do posljednjeg akorda boriti će se sljedeći jun(a)ci:

EKT ACK - noise ratnici iz Zagreba CHOCOJAZZ - čokoladne amazonke iz metropole LOUDER - barokni grungeri iz Varaždina

Dođi vidjeti troboj ovih domaćih demo titana i budućih zvijezda te postani dio ekskluzivnog društva koje će se djeci i unucima moći pohvaliti i reći: "Bio sam tamo te mitske večeri kada su ONI pobijedili na natječaju i osvojili 2x osam sati u prestižnom studiju čime je počeo njihov meteorski uspon na rock'n'roll Olimp!"

No, to nije sve! Osim nastupa finalista za zabavu vaših očiju, ušiju i ostalih manje bitnih dijelova tijela pobrinut će se i DJ MARIO KOVAČ svojim uobičajenim ŠTALA MIXom najboljih hitova Sunčevog sustava kao i posebni glazbeni gost koji je već postao sjajna zvijezda na domaćem estradnom nebu - VILIBALD KOVAČ!

Upad je 20 kuna, starta se u 22 sata.

Play ponuda
Play ponuda