Play ponuda

Koncert Marije Husar i prijatelja u Hypo centru

shimmer fallback

U dvorani Kornati u Hypo centru, 14. veljače, na dan zaljubljenih, izborom najljepših ljubavnih pjesama, osvojit će vas Marija Husar zajedno sa svojim gostima.

18.1.2011.
16:33
Play ponuda

Riječ je o programu Tvornica deluxe, a dvorana Kornati za taj će se dan posebno urediti.

Svojim iznimnim vokalnim sposobnostima i jedinstvenim izvedbama najljepših ljubavnih pjesama, zasigurno će uljepšati večer za sve zaljubljene i one koji će to postati.

Zavodljivi zalogajčići na romantičnim okruglim stolovima, piće dobrodošlice, posebna scenografija, najljepše ljubavne pjesme u izvedbi vrhunskih glazbenika biti će vaš najljepši poklon ovog Valentinova.

''Već dugo želim održati koncert na kojem ću otpjevati meni najdraže ljubavne pjesme. Posebno se veselim jer će mi se na sceni pridružiti jako dragi prijatelji i glazbenici. Biti će to posebna večer i za mene i za moju publiku. Veselim se našem druženju, voli vas Marija'', najavila je poznata pjevačica koncert.

Marija će na dan zaljubljenih izvesti u posebno obrađenim aranžmanima najljepše hrvatske balade, strane obrade i naravno biti će tu i pjesama grupe Divas.

Cijena karte: 250 kn

Posebna ponuda za najzaljubljenije - dvije karte po cijeni jedne karte i to samo od 19. siječnja do 23. siječnja 2011. (Karte po posebnoj ponudi su ograničenog broja). Karta uključuje: predivan glazbeni događaj, piće na početku koncerta, slane i slatke zalogajčiće i puno ljubavi.

Pretprodaja: - Tvornica kulture, Šubićeva 2, Zagreb, radnim danom od 9-18 h - Aquarius CD shop – Varšavska 13, Zagreb, radnim danom 9 – 20 h - Metropolitan bar – Avenue mall, Av Dubrovnik 16, Zagreb, svakim danom od 9-22 h

Play ponuda
Play ponuda