Play ponuda

Spin premijerno u Teatru &TD!

shimmer fallback

Spin, u koreografiji kultnog Novozelanđanina Matthew Williama Smitha, premijerno je na programu Teatra &TD 3. veljače, a reprize slijede 4. i 5. veljače.

27.1.2011.
17:32
Play ponuda

Studio za suvremeni ples nakon rezidencije u Plesnom centru Oslo i ovacijama dočekane praizvedbe u bečkom Tanzquartieru, svoju najnoviju predstavu konačno izvodi i u Zagrebu.

Spin je najnovija predstava, nastala u koprodukciji sa zagrebačkim Teatrom &TD, Plesnim centrom Oslo i Tanzquartier Beč, a praizvedena je u potonjem 20. siječnja.

Izuzetan uspjeh bečke premijere, nastavak je dugogodišnjeg niza vrhunskih postignuća ansambla koji je lani dobio čak tri Nagrade hrvatskog glumišta uključujući i onu za najbolju plesnu perdstavu, a sve u susret obilježavanju 50. godišnjice postojanja.

Koreografiju ‘predstave ‘Spin’ potpisuje kultni novozelandski koreograf, suradnik S.E.A.D Akademije i Tanzquartiera, Matthew William Smith.

Spin izvode Dina Ekštajn, Petra Hrašćanec Herceg, Ana Vnučec, Petar Banda, Zvonimir Kvesić, dramaturgiju potpisuje Saša Božić, glazbu Bernhard Weiss, kostime Matthew William Smith i Barica Paulić, a oblikovanje svjetla Matthew William Smith i Aleksandar Čavlek.

Play ponuda
Play ponuda