Jedan drugačiji božićni sajam u Zagrebu

shimmer fallback

Prvi božićni sajam nekonvencionalnih umjetničkih proizvoda, pod nazivom ArtOmat održava se do 24. prosinca u Domu hrvatskih likovnih umjetnika

14.12.2010.
12:49
Play logo

Ovaj nekonvencionalan sajam organizira Hrvatsko društvo likovnih umjetnika u Zagrebu, u kreativnoj suradnji sa Muzejem ulične umjetnosti-MUU, Hrvatskim dizajnerskim društvom-HDD, Hrvatskom udrugom likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti-ULUPUH i Concept store/Galerijom PROSTOR.

ArtOmat je sajam koji spaja umjetnost i dizajn, a poslužit će kao poligon za prezentaciju i prodaju unikatnih i kreativnih produkata afirmiranih, mladih umjetnika i umjetnica te modnih/grafičkih dizajnera i dizajnerica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

U toplom interijeru i kreativnoj blagdanskoj atmosferi Hrvatskog doma likovnih umjetnika uz hranu, piće, kuhano vino, izložbe, koncerte i svakodnevne DJ programe te ostale evente iznenađenja, građane i građanke će dočekati odabrani izlagači i izlagačice spremni na prezentiranje i prodaju vlastitih kreacija u posebno uređenim scenografijama, stvarajući pritom novu kulturnu točku svakodnevnog druženja.

Za ljubitelje i ljubiteljice slikarstva, kiparstva ili grafičkih tehnika, u božićnom duhu biti će održana i humanitarna aukcija radova renomiranih hrvatskih umjetnika/ca, koju će voditi i svima poznati voditelji: Jasna Nanut te Mario Kovač te Vam omogućiti jedinstvenu priliku za kupovinu vrijednih radova po povoljnim cijenama, uz degustaciju vrhunskog vina i glazbu mladih DJ-a i muzičara.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo