'Heroji, svaka im čast!'

shimmer fallback

'Ovaj trijumf znači mnogo. Prebrođena je psihološka barijera, a ova nam pobjeda daje realne izglede za proljeće. Iako, biti će teško nakon pobjede PAOK-a nad Villarrealom.

5.11.2010.
18:37
Play logo

Vahid Halilhodžić posebno je zračio nakon pobjede u Belgiji. 'Krvnički' dio posla za osigurati proljeće u Europi njegova je momčad tamo napravila, sada uz ozbiljan daljnji pristup preostaju neke kombinacije i malo sreće.

Iako je sve iznenadio ostavivši Rukavinu i Moralesa na klupi

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

- Velika je ovo pobjeda Dinama u taktičkoj utakmici,a ja sam pripremio strategiju za koju sam znao da će se isplatiti. U nastavku nam je protivnik ostavio veliki prostor što smo mi znali iskoristiti. Postigli smo dva gola, a na kraju smo mogli i više - kazao je strateg plavih i priznao:

- Napredovali su. Domaćin je bio pod imperativom pobjede, bila je to zahtjevna utakmica za nas. Ali moji momci su odigrali iznimno zrelo. Nismo mogli uživati u nekoj ljepoti igre, ali jako sam sretan taktičkom zrelošću svojih igrača - istaknuo je Vaha. A osobito mi je drago bilo radi Sammira koji se iskupio za propuste u prvoj utakmici. - Drago mi je zbog Sammira jer je bio jako opterećen nakon utakmice u Zagrebu. Vrsaljko je izvrnuo zglob i vjerojatno će trebati pauzirati, no još se ne zna koliko.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo