Play ponuda

Finske goth'n'roll legende u Zagrebu

shimmer fallback

The 69 Eyes će u sklopu svoje turneje Back In Bood na kojoj predstavljaju svoj novi istoimeni deseti album po prvi puta posjetiti u nedjelju 24. siječnja i zagrebački Boogaloo.

21.12.2009.
13:52
Play ponuda

Frontman benda Jyrki69 je nedavno, malo u šali. a malo zaozbiljno izjavio da iako će mnogi ime benda shvatiti kao seksualnu aluziju, oni su usprkos dojmu koje ime stvara prije dalekih 20 godina sebi zamislili izvanzemaljca s 69 očiju i tako nazvali bend. Daleko više nego samo 69 očiju ove će ove nedjelje u Klubu Boogaloo gledati nastup legendarnog finskog benda, koji 24. siječnja po prvi puta gostuje u Zagrebu.

Iako prvotno najavljeni kao podrška The 69 Eyes na turneji kojom Finci upravo diljem Europe promoviraju svoj aktualni album Back In Blood, američke legende death rock scene Christian Death iz tehničkih su razloga otkazali svoje sudjelovanje na turneji, pa će se tako finskim rockerima na zagrebačkoj pozornici u Boogaloou pridružiti talijanska Mandragora Scream i domaća Phantasmagoria, što obećava žestoku rock večer i dobru zabavu.

The 69 Eyes su abum Back In Blood snimali u Helsinkiju i Los Angelesu, objavljen je u Europi 28. kolovoza za Nuclear Blast, a producirao ga je Grammyjem nagrađeni producent Matt Hyde (Slayer, Monster Magnet), a aktualni (drugi) single je pjesma Dead N'Gone za koju je spot, snimljen u San Franciscu, režirao MTV Superstar Bam Margera (Jackass).

Klub Boogaloo u nedjelju će vrata otvoriti u 19:30 sati, a bendovi će nastupiti točno po sljedećoj satnici:

20:00 Phantasmagoria 20:45 Mandragora Scream 22:00 The 69 Eyes

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 150 kn, dok će na ulazu koštati 160 Kn.

Ulaznice se mogu kupiti u Zagrebu na slijedećim mjestima: Boogaloo Club - Ulica grada Vukovara 68, Dirty Old Shop - Tratinska 22, Kovač - Masarykova 14, Aždaja Boutique - Gajeva 17, Punkt 13 - Ilica 24, Planet Music – Ilica 37, te na svim prodajnim mjestima Eventima.

Play ponuda
Play ponuda